20% Korting op deze epic Summer Bundle met fonts & graphics

summer-bundle-hungry-jpeg

Wist je het al? Ik ben lettertype-verslaafd. Het is een serieus probleem aan het worden maar ik kan er niets aan doen. En eigenlijk wil ik er ook niets aan doen, want ik vind lettertypes zo leuk! Toen ik een mailtje kreeg over deze fantastische bundel met 28(!!!) super gave lettertypes en 19 grafische elementen (met meer dan 1000 individuele graphics), waaronder textures, clip-arts, waterverf elementen en nog meer super leuke dingetjes, duurde het misschien vijf seconden voordat ik alweer aan het afrekenen was. Ach ja, binnenkort weer lekker gaan knutselen in Illustrator en Photoshop *kuch* (en leuke headers maken voor mijn premade WordPress themes) *kuch* 😉

Anyway, kijk je mee naar wat er in deze Summer Bundle zit? Misschien is het ook wat voor jou, enne… aan het einde vind je nog een leuke kortingscode. 😉

Wat zit er in de Summer Bundle

Een heleboel geweldige fonts waarvan de meeste handwritten zijn. Zoek jij nog een leuk lettertype voor jouw logo, sla dan vandaag jouw slag! Garandeert dat hier iets tussen zit. Het leuke ervan is dat je gelijk wat waterverf elementen kan toevoegen om jouw logo een beetje te pimpen zodat hij helemaal on-trend is. Want als je het nog niet wist, waterverf en een handwritten logo zijn helemaal in momenteel!

The-Simple-Guide-July1

Wanneer je de link volgt zie je precies wat er allemaal in deze bundle zit. En het is veel – heel veel! En dat voor de totaal prijs van $29.00 (omgerekend zo’n €26) maar ik heb een leuke kortingscode geregeld zodat je er 20% van het totaalbedrag af kunt halen. Goede deal nietwaar? Alle producten komen met een commerciële licentie waarmee je deze geweldige lettertypen en afbeeldingen kan gebruiken voor elk project dat je wilt (ook voor drukwerk!).

De kortingscode

Gebruik coupon code deliciae20 voor 20% korting. Dat maakt de totaalprijs $23.20 (€20)! De kortingscode blijft geldig, dus ook op de bundle die volgende maand weer uit komt *hint*.

Koop de Summer Bundle
(voor $23,20 met coupon)

*dit artikel is niet gesponsord en ik krijg geen commissie wanneer je de kortingscode gebruikt. Ik deel dit omdat ik maandelijkse deze bundel aankoop en er zo tevreden over ben, dus heb ik gevraagd om een kortingscode zodat ik dit met jullie kan delen.

Geef een reactie