6 Blogdoelen voor 2015

blogdoelen

Ik hou niet van het maken van voornemens. Hoe vaak is het niet dat een week in het nieuwe jaar, je merkt dat het niet lukt, je geen zin hebt, dat er allerlei dingen tussen komen maar vooral dat je denkt dat mensen het niet leuk vinden? Er is altijd wel wat maar van die negatieve gedachtegang wil ik vanaf. Ik wil mijn eigen ding doen waar ik blij van word. En dat is alles omtrent (web)design. Voor 2015 heb ik dan ook zes blogdoelen genoteerd waar ik dit jaar aan ga werken.

Lancering van mijn eerste Premade WordPress Thema

Mijn droom is het ontwikkelen van premade blogthema’s voor Blogger en WordPress die door jou gebruikt kunnen worden. Vorig jaar begin oktober heb ik dan ook na zo’n twee weken hard werken eindelijk een thema afgemaakt, deze laten testen door twee personen en de ontvangen feedback aangepast. Het doel was dat ik dit met de lancering van mijn nieuwe design, ook het premade thema zou uitbrengen in mijn eigen shop. Echter heb ik dit onder andere door persoonlijke tegenslagen uitgesteld. Doordat ik nu mijn huidige thema ook geconverteerd heb naar SCSS (andere manier van CSS, binnenkort meer hierover!) wil ik dit bij de premade ook doen wat betekend dat het nog uitgebreider en meerdere functies zal gaan bevatten. Alleen maar gunstiger voor jou, alleen het vergt net wat meer tijd. Het doel voor 2015 is in ieder geval dit thema eindelijk lanceren en mijn toekomstige shop gaan uitbreiden met meer premades.

Lancering van mijn eigen shop

Dit valt natuurlijk samen met de premades die ik wil gaan verkopen. Het idee is er al en een deel van de realisatie ook, alleen de tijd die ik hiervoor nodig heb om het af te maken, mist. Ik vind dit vaak zo’n stom excuus maar het is nu eenmaal zo. Ik werk vaak 6 dagen in de week, dus ik heb alleen ’s avonds de tijd om aan mijn site te werken. Het is dus meer een doel voor langere termijn, maar in 2015 zal er een Deliciae Shop komen! Dat beloof ik jou!

“Hoe maak ik een WordPress thema?”

Ik krijg regelmatig de vraag hoe ik mijn WordPress thema’s van scratch maak en ik wil dit heel graag gaan uitleggen in de vorm van een wekelijkse artikelreeks of misschien in de vorm van een cursus. Enorm leuk om te doen en hier ga ik in 2015 zeker aan werken!

Maak van Deliciae een klein bedrijfje

Wat zou het enorm leuk zijn als ik één of twee dagen vrij kan zijn van mijn werk om tijdens deze dagen te richten op Deliciae. Dat is mijn doel dit jaar. Hiervoor moet ik alleen wel keihard knallen en de geplande designprojecten en premades gaan afwerken.

Kennis opkrikken

Ik heb gisteren nog een nieuwe Illustrator cursus gekocht om mijn eigen ‘patterns’ te maken. Daarnaast sta ik nog ingeschreven bij een aantal andere cursussen via Skillshare. Alleen mijn computer kan het niet meer aan. Een nieuwe laptop is besteld maar ik moet er even op wachten voordat ‘ie geleverd is en dan gaan we hard aan de slag!

Blijven bloggen

Tussendoor wil ik minimaal twee in de week een artikel plaatsen zodat Deliciae niet weer vergeten wordt zoals in 2014 het geval was. Genoeg inspiratie en ik moet mij daar eens gewoon aan houden zonder dat ik laks word. Af en toe een schop onder mijn kont is alleen maar goed (niet te hard hoor!)

Dat waren mijn blogdoelen voor 2015! Er staat een hoop op de planning maar ik heb er zin in. Wat zijn jouw blogdoelen voor 2015?

Geef een reactie