Dagje strand met Kenji

Vorige week was het erg lekker buiten en daar heb ik goed gebruik van gemaakt. Ik had een dagje vrij dus samen met mijn bikkel ben ik richting strand gegaan en wat had hij een lol! Zo leuk om te zien hoe Kenji niet bang is van het water, terwijl onze vorige twee honden al weg waren voordat een golf hun richting uitging. Kenji moet overigens niets hebben van regen maar lekker badderen in de zee vindt hij helemaal geweldig. En als hij geniet, geniet ik ook! Ik heb de laatste tijd vrij weinig mijn camera gebruikt en ik miste dat een beetje, dus die dag ging ook de camera mee en heb ik een paar kiekjes gemaakt van Kenji.

kenji_strand005-min

Er was geen mens te bekennen dus we hadden het strand voor onszelf
Er was geen mens te bekennen dus we hadden het strand voor onszelf.
Nou, ok, er was één persoon op het hele strand te zien, maar toch vreemd vooral met dit weer…

kenji_strand003-min

Kijk hem eens gek doen!
Kijk hem eens gek doen!

kenji_strand001-min

Daarna hebben we nog een terrasje gepakt en lekker gegeten. Dus lekker even kunnen ontspannen en genieten van het lekkere weer. Het was weer een geslaagd dagje voor Kenji (en voor mij natuurlijk ook!). Bij thuiskomst moest ik hem wel even goed wassen en borstelen want hij zat onder het zand en met die lange haren blijft dat goed plakken helaas. Maar we hebben het er wel voor over.

En… vandaag heb ik dan eindelijk vakantie! Ik ga een weekje weg en dat betekent lekker rusten, uitslapen en een keer niets doen. En voor iemand die niet lang stil kan zitten is dat heel moeilijk. Vooral als de laptop niet mee gaat en er geen internet is… maar ik ga het proberen. Als iemand die niet volledig zonder technologie kan neem ik wel de tablet met spelletjes, The Good Wife en wat films mee. Ook mijn nieuwe e-reader die vol staat met leuke boeken zit al gereed in mijn tas. Ik heb er zin in en zie jou over een weekje! Ik heb wel wat blogartikelen ingepland dus je ‘mist’ mij eigenlijk niet. 😉 Tot volgende week!

Geef een reactie

5 reacties

 1. sammie says:

  Oh wat heerlijk, leuk om te zien hoe hij het zo naar zijn zin heeft op het strand! Super leuke foto’s! Geniet van je vakantie!

 2. Mariska says:

  Wat een leuke foto’s zijn het geworden 🙂

 3. Sas says:

  Super leuke foto’s echt heerlijk om te zien. Ik kom te weinig op het strand..

 4. Lisa Koot says:

  Leuke foto’s! Wat een rust op dat standje. heerlijk