Ben je op zoek naar een online academie of converterende website?

een merk en website
die je ideale klant binnenhalen

Wie wil dat niet?

Je hebt iets voor ogen voor jouw merk maar het is niet gelukt om het tot leven te brengen. Je wilt dat als het op je merk aankomt, mensen meer zien dan alleen een “pretty face”.

mockup

Je wilt ze een ervaring geven, een emotie, een verlangen of misschien wel een herinnering oproepen.

Het is die magische connectie die je wilt bereiken wanneer ze op je website belanden, je social media bekijken of één van je producten gebruiken.

En hoewel je graag alles uit de kast wilt halen als het gaat om je merk, ben je ook een ondernemer en heb je hard gewerkt om hier te komen. Elke cent betekent iets. Je wilt slim investeren. Dat begrijp ik als geen ander. Ik beloof je namelijk dat deze investering zichzelf terugverdient.

het geheim?

Branding is geen one-size-fits-all model, dus ieder voorstel is volledig gericht op het bereiken van jouw doelen.

Elk project begint met een strategiesessie om ervoor te zorgen dat we als een team samenwerken, je doelen concreet hebben en we volledig op 1 lijn zitten zodat ik precies dat kan geven wat jij nodig hebt. 

Ik ben van mening dat je merk en website eruit moet zien als jouw bedrijf, niet die van mij. Dit betekent dat ik ontwerpoplossingen creëer die logisch zijn voor jouw doelgroep en het een onderscheidend karakter meegeef die past bij jouw persoonlijkheid.

branding-deliciaedesign
Kortom, je wilt...
In een overvolle markt maakt design het mogelijk om op te vallen en om je verhaal visueel te vertellen.

Door middel van op maat gemaakte & strategische merkdesign zorgen de ontwerpen dat ze de juiste emoties oproepen bij je ideale klant.

Door vast te houden aan wie jij bent, je zakelijke doelen en door designtrends te vermijden waarop je 3 maanden later uitgekeken bent, creëer ik een tijdloos merk dat je voor lange termijn trouw blijft. Dat betekent dat je een hoger niveau van professionaliteit kunt laten zien, hogere prijzen kan vragen en zonder moeite kan uitbreiden.

Be different, be uniquely you

Mijn pakketten

Wil je iets meer custom?

Ook gespecialiceerd in

Lifestyle blogs
Membership sites
Op maat gemaakte webshops
SHOPIFY, SHOWIT & SquareSpace SITES

Support

Technische ondersteuning
Implementatie nieuwe functies
Implementatie funnel emailmarketing

Onderhoud

Website onderhoud
Technische Optimalisatie
Hosting voor jouw website

 

Build It Yourself

Binnenkort beschikbaar!

Wanneer je liever zelf aan de slag wilt met je website en een webdesigner én webbouwer naast je wilt hebben die jou hierin ondersteunt, dan is dit jouw kans.

Samen gaan we in 2 dagen je website volledig op maat bouwen met mijn favoriete builder. Niets is onmogelijk! Je ontvangt van mij de tools, kennis en jarenlange ervaring en jij werkt de site uit tijdens deze tweedaagse. Je kan mij de hemd van het lijf vragen (niet letterlijk!) zodat jij naar huis gaat met alle kennis die er nodig is om je site te onderhouden. 

FAQ

1. Welk pakket is voor mij geschikt?

Ik kan hier het beste antwoord op geven wanneer je mij je dromen & wensen voor jouw bedrijf verteld 😉 Op die manier kan ik een gericht pakket samenstellen die geheel aansluit bij wat jij nodig hebt om jouw business te laten stralen!

2. Hoe lang duurt het ongeveer?

Het gehele proces kan varieren van 4 tot 10 weken, maar dit is ook afhankelijk van hoe snel we alle processen samen doorlopen. 

3. Wanneer kunnen we starten?

Beschikbare datums kunnen behoorlijk snel vollopen, afhankelijk van de tijd van het jaar. Soms kan ik binnen enkele weken beginnen en andere keren ben ik maanden volgeboekt. Neem contact op voor de eerst mogelijke startdatum!

4. Kan ik in termijnen betalen?

JAZEKER! De betaling wordt in meerdere termijnen verdeeld, beginnende met een 40% aanbetaling zodat ik zeker weet dat je aan de slag wilt & daarmee een plaats reserveert in mijn planning. De overige 60% worden verdeeld over de resterende periode dat we met jouw project bezig zijn. 

5. Op welke platformen bouw jij een website?

I’m a WordPress gal! Ik ontwerp al meer dan 10+ professioneel websites op dit platform en weet alle ins and outs. Om die reden gaat mijn voorkeur daar ook naar uit, maar ik sluit andere platformen niet ui. Zo bouw ik ook regelmatig in Showit,  SquareSpace & Shopify. 

6. Ik wil een webshop en/of academie. Kan jij dat ook?

Ook daar kan ik je bij helpen! Ik heb ervaring met diverse systemen (Learndash, Wishlist Member, LifterLMS, LearnPress, MemberPress) waardoor ik je ook gericht kan adviseren over welke geschikt is voor jou.

Een e-commerce shop in WordPress kan ik overigens volledig op maat bouwen zodat de functies erin zitten die jij nodig hebt, waaronder ook een custom checkout systeem voor betere conversie!