Graphic Design

Je bent een klein bedrijf dat een stap verder wilt gaan. Misschien ben je een blogger die serieus genomen wilt worden. Of een Do-It-Yourselfer die klaar is om hun creaties te verkopen op Etsy. Dan is dit de eerste en tevens de belangrijkste stap.

Je bent op zoek om op te vallen. Je wilt dat mensen onder de indruk van je zijn. Van jouw brand. Jouw producten.

Je zou kunnen investeren in een aantal geestige teksten of nieuwe fotografie, maar jouw logo, jouw merk is het eerste wat mensen zien.

De waarheid is, iedereen oordeelt een boek naar zijn kaft. Of een product door de verpakking (de reden dat ik mijn laatste shampoo kocht? Het flesje was roze.) Iedereen doet dat. En dat is geen slechte zaak als je een mooi visueel product hebt. Een goed ontwerp fungeert als blikvanger en zorgt er voor dat het mensen aantrekt en (vooral) dat ze ook blijven.

welovekawaii001

Wat we samen gaan maken is je eigen merk waarbij je mijn kennis op kleuren, lettertypen en ontwerp krijgt. We gaan samen aan de slag om de stijl van jouw bedrijf te achterhalen. Op basis hiervan maak ik een aantal ontwerpen waarop jij feedback mag geven. En na een paar wijzigingen beloof ik dat we samen een geweldig eindproduct hebben.

Samen maken wij het perfecte logo. Eén die perfect past bij jouw merk en dat volledig op maat is gemaakt. Een logo dat alles zegt over wie en wat je bent.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.