Dit Moment: Augustus

ditmoment-augustus

Wat vliegt de tijd zeg! Over drie maanden is het al weer Kerst! Aan de ene kant super veel zin in want Kerst is mijn favoriete tijd van het jaar, maar het is gewoon niet normaal hoe snel de tijd tegenwoordig gaat. Enfin, nu eerst nog maar eventjes een terugblik op de maand augustus. Wat heb ik allemaal gedaan deze maand?

De foto bovenaan is overigens een stockfoto dus heeft echt helemaal niets met mij te maken. Alhoewel, ik zou er echt alles voor doen als ik daar een weekje mag verblijven. Wat een mooi strand en omgeving! Ik heb nu vakantie en zit hier heel zielig met een warme trui en joggingbroek aan, omdat ik het gewoon koud heb! Het zonnetje schrijnt dan wel maar toch vind ik het frisjes. Waar is de lekkere nazomer gebleven?

Loving

Mijn nieuwe schoenen! De Nike Roshe Run in printversie! ♥ En ja, kijk maar niet naar die vieze resten van de sticker in de linkerschoen! Kwam daar van de week achter dat die erin zat, haha! Ik wilde al een hele tijd Roshe Run’s maar wist niet zeker of ik de slappe stof bij de neus wel zo fijn vond zitten… dus wel he! Zit nu al te azen op andere schoenen, maar moet eventjes rustig aan doen met mijn centjes.

Luisterde

Ik noem mijzelf niet echt een Directioner maar Drag Me Down vind ik echt een super leuk liedje! De daarbij horende MV vind ik ook zo leuk om te kijken – zo vrolijk en symbolisch. Ja, ik vind ze tof! En Zayn mis ik helemaal niet, vond hem altijd al een beetje apart en dat mag ie best zijn, maar nu laat hij toch wel zijn ware aard een beetje zien. Jammer!

Deed

Oh dit is zo saai, maar ik heb volop gewerkt. Vakantietijd he? Om deze vraag een beetje leuker te maken heb ik natuurlijk ook gewerkt aan het logo van Michelle die de winactie heeft gewonnen. Het logo is erg minimalistisch geworden maar toch ook een tikkeltje ‘cute’. Heel anders dan de stijl die ik gewoonlijk hanteer en daarom was het ook leerzaam en leuk om eraan te werken. Michelle had de keus uit een boel logo’s want opeens had ik zoveel inspiratie dat ik verschillende stijlen kon laten zien. Helaas is mijn favoriete logo het niet geworden maar hopelijk verzin ik binnenkort iets waarvoor ik het kan gebruiken 😉 Ik zal er snel een artikel over schrijven zodra het logo op Michelle’s website te zien is.

Gekeken

Nou, Netflix heeft bijna niet aangestaan en ook heb ik vrijwel niets gedownload. Ik heb wel nog de eerste aflevering van Expeditie Robinson gekeken en wil dat wel gaan volgen. The Good Wife – wat ik dus de afgelopen tijd heb gekeken – daarvan staat seizoen 6 niet op Netflix dus moet eigenlijk illegaal gaan downloaden om deze te kunnen bekijken… heb ik nu eventjes geen zin in, haha! Enige wat ik echt heb gevolgd was het nieuwe seizoen van America’s Best Dance Crew waarin de winnaars van vorige seizoenen tegen elkaar gingen strijden. Ik was vroeger fan van de Jabbawockeez (heb er nog een tshirt van!), Super Cr3w en Quest Crew dus het was leuk om de laatste twee groepen terug te zien. De Kinjaz volg ik al zo lang op Youtube (Mike Song en Anthony Lee = ♥) en alle aandacht die ze hebben gekregen door middel van deze show hebben ze dubbel en dwars verdient. Zij zijn zo goed! Moet zeggen dat “The Dojo” performance nu tot één van mijn favorieten dansoptredens behoort. Ik wou dat ik zo kon dansen!

Robin spoort mij al zo lang aan om Naruto te kijken en na meerdere pogingen haak ik iedere keer af – sorry Robin! – maar ik vind het super tof om te zien hoe de Kinjaz verwijzen naar Naruto in hun choreo. Naruto is namelijk dé inspiratiebron achter hun hele imago en zo komen er regelmatig diverse elementen van de anime terug in hun choreo. Ik kan de verwijzingen zelf niet achterhalen want ik heb de anime nog niet helemaal gezien, maar het wekt wel mijn interesse op en daarom wil ik de anime nóg een keer de kans geven. Robin, in mijn vakantie ga ik de anime kijken. Ik beloof het je! =P

Geschreven

Ik had in augustus een beetje een blogdip en veel kwam er dus ook niet uit mijn handen. Ik hoop dat snel weer te kunnen oppakken. Ik deelde wel een aantal blogtips en freebies. Zo scheef ik over het verschil tussen een plugin en een widget en hoe je de opmaak van de eerste letter in een paragraaf kan veranderen met simpele CSS.

Heb jij ook een hekel aan lelijke affiliate links? Met deze plugin kan je heel makkelijk, mooie affiliate links aanmaken.

Ik deelde ook twee printable freebies: Design is How it Works en Do things. Fail Well. Learn more. Repeat.

Freebie Printable

En natuurlijk was er weer een editie van Fix-It Saturday die super goed bezocht werd! Zo leuk! De volgende editie zal zijn op 26 september! Schrijf het alvast in je agenda.

Trotse momentjes

Ik heb er meerdere deze keer. Dat de Fix-It Saturday zo goed loopt. ♥ Dat ik helemaal volgeboekt tot eind november (!!!) ben met super leuke projecten. ♥ Dat er lieve bloggers bestaan die mijn vragen uitgebreid beantwoorden en advies geven. Sommige bloggers kunnen zo geheimzinnig doen, vooral als het gaat om samenwerkingen, en eigenlijk is dat best jammer, dus ik ben blij dat er een aantal zijn die daar heel open over zijn. Shoutout to Robin, Iris, Nanne en Sabine. Thanks girlies! ♥

Dat was het weer! Op naar september! Heb jij nog leuke dingetjes meegemaakt afgelopen maand?

Geef een reactie

9 reacties

 1. Michelle says:

  Oeh oeh, nu ben ik super benieuwd wat jouw favoriet was van de logo’s haha :D. En oooh wat wil ik mijn site graag verder opleuken en ons ‘extraatje’ verwerken en weer volop bloggen, maar heb zo weinig tijd boeeeh. Zit vol motivatie, dus dat scheelt, ga snel weer verder!

 2. Ines says:

  Oh die nikes zijn supermooi! 😀

 3. Denise says:

  Die Roshe run! Wowww waar heb je die gekocht?

 4. Sas says:

  Wat een leuk blogje. Ik vind de nieuwe site van Michelle erg tof. Heb je maar weer mooi voor elkaar gekregen<3

  Ik moet nog steeds eens verzinnen welke Netflix serie ik ga kijken…

 5. robin says:

  tot welke epi ben je gekomen?! ;D en als je Naruto af hebt mag je ook Attack on Titan gaan kijken hahhaa ♡ die is wel korter :p je kan ook de Naruto manga lezen~ gaat wat sneller en no fillers. xD

  super tof dat je zo volgeboekt zit, je verdiend het zoooo ♡♡♡

 6. Ismay says:

  Ik heb ook zin in kerst! Haha. En je nike schoenen zijn echt super leuk!

 7. Sammie says:

  Wat een gave schoenen!