Dit Moment | Februari

Currently was een wekelijkse rubriek wat ik op mijn oude blog deed. Ik schreef dan iedere week een paar dingetjes op die ik leuk vond, had gelezen of beluisterd… noem het maar op. Het leek mij leuk om dit op deze nieuwe blog ook gewoon weer wekelijks te doen, alleen dan onder een andere naam. Ik wilde dit eigenlijk in januari al doen maar daar is weer eens niks van gekomen, dus dan maar februari. Vandaag numero uno van Dit Moment!

ditmoment-jan

Luisteren: Als ras echte Brabander ben ik nog aan het bekomen van carnaval. Vroeger ging ik dagelijks op pad om te feesten, nu niet meer zo, maar ik vond het dit jaar zo leuk, dat ik volop aan het ‘nagenieten’ ben van alle slechte muziek. Ik Ik ben dus YouTube volop aan het afstruinen naar leuke mixen. Ik blèr dan ook hard mee wanneer ik ons motto Kend’t Ver’aol weer es hoor. Ik was trouwens een koninginnebij met carnaval en had daar een hele leuke diadeem bij.

Doen: Uhm, bijkomen van de carnaval! Haha! Maar ik ben ook volop aan het werk met freelance projecten en is er op mijn ander werk een collega uitgevallen dus ik moet daar veel invallen. Het is allemaal een beetje druk geweest maar wel op een hele leuke manier!

Leren: Nu nog even niets, maar binnenkort weer een nieuwe cursus Illustrator.

Kijken: Mijn nieuwe verslaving: The 100. Kijk je het nog niet? Doen dan!

Willen: Ik merk dat ik de laatste tijd minder tijd heb voor vrienden en die sociale contacten mis is wel. Ik moet nog beter kunnen inspelen op al mijn werkzaamheden en dat is toch wel moeilijk.

Genieten: Van volop dingen! Na de kerst heb ik een grote bestelling gedaan bij de Engelse Lush webshop. Ik heb nu nog heel veel over en daar ben ik echt van aan het genieten. Naast dat er wat tegenvallertjes tussen zaten, heb ik ook een aantal nieuwe favorieten ontdekt. Toch wel lekker om na een drukke dag nog even in bad te gaan om te ontspannen. Dat heb ik dan ook echt nodig.

Voor mijn verjaardag had ik een bestelling gedaan bij The Body Shop en op aanraden van Evelien de eau de parfum van Red Musk gekocht. Geen spijt van gehad! Wat ruikt die lekker zeg!

En tja, natuurlijk van mijn nieuwe laptop! Werkt een stuk fijner nu ik meer geheugen heb. Ik wil dit nog gaan uitbreiden naar 16gb maar eerst even alles zo laten om te kijken of er niks aan de hand is. Stel dat ik iets doe dan is mijn garantie ook gelijk weg en dat wil ik niet riskeren.

Werken: Ik heb meegedaan met de wedstrijd om een logo te ontwerpen voor Kittehscupcakes en ondanks dat ik niet gewonnen heb, zat ik wel tot de top van zowel Larissa als Tara. Dat was toch wel een hele eer!

Momenteel werk ik aan twee logo’s, een WordPress website en ben ik plannen aan het maken om mijn eigen site weer helemaal te veranderen. Daarnaast ben ik ook bezig met mijn pre-made thema die ik later dit jaar wil gaan verkopen so stay tuned! Lekker druk dus!

Dat was het zo’n beetje! Wat heb jij de afgelopen tijd meegemaakt? Heb jij ook carnaval gevierd?

Geef een reactie