Dit Moment: Juli

ditmoment-juliHet is alweer halverwege de maand augustus en ik kwam erachter dat ik nog helemaal geen “Dit Moment” artikel geschreven had. Oops! Nou ja, het begin was er, alleen had ik hem niet afgemaakt… en dat wilde ik toch wel eventjes doen. Vandaar een verlate Dit Moment van de maand juli.

Loving: Mijn Kobo Aura e-reader! In de maand juli heb ik vijf boeken gelezen. VIJF! Niet heel veel, maar voor iemand die jaren geen tijd nam om een boek uit te lezen is dat veel! Ik hoop dat ik dit zo kan volhouden en eindelijk mijn gigantisch lange to-read lijstje kan afwerken.

Boek nummer 3. #ebook #ereader #kobo

A photo posted by Naomi (@deliciae_design) on

Luisterde: De paar televisieshows die ik volg zijn momenteel op hiatus. Ik wilde ’s avonds wel iets kijken om te kunnen ontspannen en ben maar weer begonnen met het volgen van een aantal Koreaanse shows, waaronder Show Me The Money – een talentenshow voor rappers. Best cheesy, maar leuk om te kijken en sindsdien ben ik dan ook weer helemaal in de ban van Koreaanse muziek. Kan er niks aan doen! Ook al versta ik meer dan de helft er niet van, ik vind het gewoon leuk. Ik luister al Koreaanse muziek (vooral kpop, maar nu ook khiphop) sinds 2007/8 ongeveer en ik blijf het leuk vinden. Mooiste liedje van de afgelopen periode? Deze van Primary feat. Oh Hyuk – Bawling. Zeker een aanrader ook al hou je helemaal niet van Koreaanse muziek.

Deed: Werken. Werken en nog meer werken. Ik heb eigenlijk heel weinig leuke dingen gedaan de afgelopen maand dus het was een beetje saai. 🙁 Natuurlijk kocht (en las) ik ook de nieuwe editie van Flow! magazine.

En de inhoud is ook geweldig! Leuk! Ik ga eventjes alles op mijn gemakje bekijken 💜 #flow #vakantieboek

A photo posted by Naomi (@deliciae_design) on

Gekeken: Nog steeds The Good Wife (seizoen 5) op Netflix. Verder eigenlijk alleen wat Koreaanse variety shows, zoals Show Me The Money en Infinity Challenge. Oh en natuurlijk het nieuwe seizoen van America’s Best Dance Crew (of is dat begonnen in augustus….???)

Geschreven: In juli kwamen er 19 artikelen online waaronder een hoop artikelen met blogtips. Misschien dat je er een aantal gemist hebt dus ik zal ze even opsommen:

Ik deelde ook het volledige proces over het blogdesign van Ik Ben Iris Niet. Zo leuk om alle reacties op haar nieuwe design te lezen! Ik schreef een aantal artikelen over blogafbeeldingen, waaronder over stockfotografie en hoe je binnen 30 seconden een mooie afbeelding voor je blog kan maken met Pablo. Om het pinnen van deze afbeeldingen te vergemakkelijk is het handig om een Pin It Button te installeren. Hoe je dat doet lees je hier en je kan gratis 12 buttons downloaden zodat je gelijk aan de slag kan!

Social media wordt steeds belangrijker om jouw blog of website te laten groeien qua bezoekersaantallen. Door het gebruiken van een aantal programma’s kan je jouw social media berichten makkelijk inplannen wat overigens ook weer tijd scheelt en als je rekening houd met de tijden waarop je het beste kan promoten, wedden dat jouw bezoekersaantallen zullen groeien?

Ook was er de tweede editie van Fix-It Saturday en ik merk dat jullie dit toch wel erg fijn vinden! Ik vind het leuk om te helpen met vragen of problemen dus ik wil dit voorlopig blijven doen. De derde editie van Fix-It Saturday is 29 augustus! Noteer het alvast in je agenda!

Freebies:

Trotse momentjes: Het is nog niet helemaal zeker maar ik ben benaderd voor een toffe samenwerking en hopelijk zal dat goed uitpakken. *fingers crossed* Dat is alles wat ik erover wil zeggen! Haha!

Dat was het zo’n beetje! Misschien saai maar goed, ik heb nou eenmaal niet zo’n spannend leven omdat alles momenteel om werken draait. Ik klaag niet want ik kies er zelf voor, maar als ik dan “Dit Moment” schrijf, merk ik zelf dat ik wel wat minder mag werken en meer leuke dingetjes mag gaan doen, haha! 😉

Technisch gezien hoort dit niet bij de maand juli maar momenteel heb ik een winactie lopen waarbij je een gratis logo ontwerp kan winnen! Doe jij al mee?

En dan nou aan jou de vraag, heb jij nog leuke dingetjes meegemaakt afgelopen maand?

Geef een reactie

5 reacties

 1. Ik ga het proberen te onthouden, die zaterdag de 29ste! Ik heb denk ik niet meteen een vraag, maar dat kan altijd komen natuurlijk! (: Fijn artikeltje! En jouw maand zag er een pak interessanter uit dan de mijne, wees gerust! 😉

 2. Sas says:

  Wat een fijn artikel dit om te lezen! Altijd leuk zo’n update.. Ben ook erg benieuwd naar je toffe samenwerking..

 3. Renate says:

  Leuk artikel! En 5 boeken?! ik krijg nog niet eens 1 boek gelezen in een maand haha! Ik ga nog een aantal van je oudere artikelen lezen en ik ben nu al benieuwd naar die samenwerking!

 4. irene says:

  Leuke update!!

  Liefs Irene

 5. irene says:

  Leuk geschreven! Liefs Irene