Dit Moment | Juni

Juni-Collage

Nou, nou… het is weer een hele tijd geleden sinds ik een logje schreef voor de rubriek Dit Moment. Februari was zowel de eerste als de laatste, sindsdien ben ik het helemaal vergeten. Oops! Ik wil dit niet wekelijks meer doen want ik ben een beetje saai (heel erg eigenlijk!) en veel spannende dingen maak ik niet echt mee. In de maand juni heb ik wel een hoop gedaan dus het is goed om even een terugblik te werpen – zowel voor mij zodat ik een beetje inzicht krijg ik wat ik allemaal doe (want een beetje last van korte-termijngeheugen, haha) en misschien vind jij het ook leuk om te lezen en heb je nog wat aan de tips die ik eerder heb gedeeld.

Loving: Minions. ♥ Ik kijk zo uit naar de film! Heb jij mijn small army of minions al gezien?

Luisterde: Sinds een week is mijn koptelefoon kapot! Midden in mijn vakantie. *sadface* Ik heb daarom de laatste week van juni géén muziek geluisterd want ik vind dit het fijnste met een koptelefoon… Daarvoor was ik een beetje uitgekeken op mijn muziek dus zette ik maar een paar Zomerse mixen die op YouTube staan, aan. Zo kwam ik wel in de stemming om lekker op vakantie te gaan. 😉 Ik kwam wel dit leuke liedje nog tegen in één van die mixen die ik toch eventjes moet delen: Shawn Mendes – Stitches

Deed: Poeh. Heel veel gewerkt (freelance + gewone baan). Twee freelance projecten afgerond, begin gemaakt met mijn shopje en pre-made WordPress thema’s (blijf ik mee bezig), printables gemaakt, drie cursussen gevolgd (Illustrator, maken van patterns, en jQuery), eerste kaart laten drukken (wow!), vriendinnen bezocht, drie boeken gelezen, geprobeerd om te waterverven wat gigantisch mislukte en nog meer gewerkt. Toe aan vakantie was ik wel. Laatste week van juni ben ik dan ook een weekje weg geweest.

Gekeken: The Good Wife. Ik had zoveel over deze serie gehoord dat ik eindelijk ben begonnen met kijken op Netflix (UK versie). Ik ben nu bij seizoen 4 dus dat gaat snel. Daarnaast is Rookie Blue weer terug ♥. Orange is the New Black ben ik aan begonnen, heb alleen aflevering 1 gezien van het nieuwe seizoen.

Genoten: Van mijn vakantie ondanks het slechte slapen en de gebroken nachten. Wat was het lekker weer he? Ik heb eindelijk na jaren weer eens een kleurtje. En ooohh deze minion ijsjes waren echt yum! Volgens mij waren ze tijdelijk want ik kan ze niet meer vinden helaas.

Geschreven:

Freebies:

Trotse momentjes: Mijn bezoekersaantallen ten opzichte van de maand mei, zijn in juni verdriedubbeld. Wat?! In vergelijking met de meeste bloggers heb ik nog lage bezoekersaantallen maar dit vind ik al enorm tof om te zien! En had ik nooit verwacht of durven dromen. Wow! Bedankt allemaal! En ik hoop dat jullie nog vaak terugkomen 😉

Mijn eerste winactie met leuke spulletjes van de webshop Oktoberdots. Maandag maak ik de winnaar bekend op Twitter en de winnaar zal een mailtje van mij ontvangen.

Ik hield tevens mijn eerste Fix-It Saturday. Ik had niet verwacht dat ik zoveel comments zou krijgen. Leuk! Ik help jullie graag en ondertussen leer ik er ook enorm van. Op 25 juli is de tweede editie! Zie ik jou dan?

Zo te zien heb ik best een leuke maand achter de rug en hopelijk zal juli net zo leuk worden! 🙂

Wat heb jij allemaal afgelopen maand uitgespookt?

Geef een reactie

4 reacties

  1. Inge says:

    Nou, je hebt een hoop gedaan zeg! Tof trouwens, die cursussen. Lijkt me leuk!

    • Dankjewel Inge. Die cursussen waren inderdaad erg leuk en interessant. Hopelijk binnenkort wat meer tijd om alles in werking te zetten. 😉

  2. robin says:

    awesome dat je bezoekers zo gestegen zijn, verdien je ook ^^ je hebt hele nuttige en mooie artikelen. vind het ook knap dat je zoveel freelance werk doet naast je gewone baan! mijn moeder vind rookie blue ook zo leuk maar ik niet zo haha 😛

    • Dankjewel Robin! ^^ Bloggen vind ik leuk maar nam er eigenlijk nooit de tijd voor en nu wel en dan is het leuk als je daarvan resultaat ziet 😉 Rookie Blue is my guilty pleasure show =P