Dit Moment: September

dit-moment-september

Goh, het is alweer halverwege oktober en ik heb nog geen Dit Moment voor de maand september geschreven. Oops! Reden van mijn afwezigheid? Ik ben natuurlijk bezig met super leuke projecten en daarbij moest ik invallen voor twee collega’s op het werk, waardoor ik dubbel zoveel uur draai momenteel. Het combineren van deze twee dingen met mijn blog is iets waaraan ik moet werken en vooral omdat het invallen ineens moest gebeuren, had ik ook weinig tijd om dingetjes in te plannen. Heel erg balen natuurlijk, maar hopelijk heb ik dit weekend tijd om wat blogjes te schrijven en in te plannen. Ik mis het namelijk wel! Vandaar dat ik alsnog een Dit Moment schrijf ook al zijn we alweer bijna aan het eind van de maand oktober. Wist je dat we nog zo’n 10 weken hebben voordat het Kerst is? Say what?!?! Waar blijft de tijd zeg? Maar goed, laten we eerst maar eens terugblikken op september en kijken wat ik een beetje heb uitgespookt.

Loving (and not loving)

Ik heb tijdelijk meer uren gekregen op mijn werk vanwege de uitval van twee collega’s. Super leuk natuurlijk en geeft toch een extra boost omdat ik als nieuweling in dit team gekomen ben. Alleen is het wel zo dat het met de organisatie waar ik werk helemaal niet goed gaat. We moeten enorm gaan bezuinigen en we hebben nog geen idee wat dit voor ons baantje precies betekend. Uren worden in ieder geval gekort, maar verder? Misschien dat ik per 1 februari wel thuis zit… ik hoop het niet natuurlijk want ik vind het werk super leuk. Maar daarom vind ik het wel super tof dat het met Deliciae Design steeds beter gaat. Ben daar echt wel een beetje trots op! Ik ben daarom enorm aan het duimen dat dit zo blijft!

Luisterde

Ik kwam per toeval dit liedje tegen en ik vind het zó mooi! Het is helemaal niet de stijl waar ik normaal naar luister maar als ik dit liedje opzet tijdens het werken aan mijn projecten, dan kom ik op één of andere manier tot rust én heb ik ook genoeg inspiratie om verder te werken. Dus eigenlijk staat dit liedje de laatste tijd op repeat en tot nu toe ben ik het nog helemaal niet beu.

https://www.youtube.com/watch?v=lMUMwxvmBWE

Deed

Herinner je nog de winactie die ik in augustus hield? Nou, dat logo is inmiddels af en staat dus al een tijdje online op Miese Muis. Ik vind hem enorm leuk geworden, jij ook? Ik heb een artikel geschreven over hoe het logo tot stand is gekomen, deze kan je hier lezen. Ik kreeg nog een heel leuk pakketje van Michelle als bedankje. Lief he!

Daarnaast ben ik naar Amsterdam geweest en heb ik een bezoekje gebracht aan de fotostudio van Kim. Zij heeft onlangs een eigen bedrijfje opgezet en ik was dus erg benieuwd naar haar studio. Ze zette mij gelijk nog aan het werk ook om wat foto’s van haar te schieten voor een project wat zij in haar hoofd had. Het resultaat vind ik erg leuk geworden en vond het dan ook super tof om hier aan mee te werken, ook al was het enige wat ik heb gedaan is scherpstellen en op een knopje te drukken, hahaha! Dit is overigens niet het uiteindelijke resultaat want deze staat nog niet online, maar ik kan je beloven dat het echt super tof is geworden!

dit-moment-september

Verder heb ik geprobeerd om te waterverven wat eigenlijk gigantisch mislukte, maar heb ik ook nog andere leuke kaarten/posters gemaakt. Ik wil deze óf delen óf toch een keer laten drukken, want sommige creaties verdienen het wel om op mooi papier gedrukt te worden (al zeg ik het zelf!)

dit-moment-september-prints

Ik ben ook nog wezen shoppen in Rotterdam en heb toen gelijk voor het eerst een bezoekje gebracht aan de Markthal. Wat is dat leuk zeg! Het was maar een kort bezoekje maar ik ga zeker een keertje terug om het wat beter te ontdekken. Ik vond het gebouw heel mooi!

Markthal in Rotterdam.

A photo posted by Naomi (@deliciae_design) on

Gekeken

Ik heb in september eigenlijk heel weinig televisie gekeken en alleen een paar films gezien die ik alweer vergeten ben. Oh wat ben ik hier slecht in. Ik wil binnenkort wel starten met Pretty Little Liars – een aantal jaar geleden heb ik de eerste paar afleveringen gezien toen het net begon, maar sindsdien ben ik gestopt. Ik ben nu wel nieuwsgierig omdat bijna iedereen die ik volg op Twitter, de serie kijkt.

Geschreven

September was een rustige maand op Deliciae Design. Als ik terugkijk vind ik dat heel jammer maar het is niet anders. Zoals gezegd ben ik begonnen met het leren waterverven en daar hoort natuurlijk waterverf bij. Ik heb deze Koi Watercolor Pocket Field Sketch Box aangeschaft en nog geen moment spijt van gehad. Ik ben nu aan het zoeken naar wat goede brushes (ik heb er een aantal maar de rest is goedkoop materiaal en deze verharen erg veel).

Ik deelde 7 feitjes over mij die je nog niet wist, ik vulde de Blog Friendship Booklet Tag in, deelde nog wat favoriete linkjes die ik de afgelopen tijd ontdekt heb en schreef mijn gevoelens op over hoe ik bloggen de laatste tijd ervaar. Het laatste artikel kreeg ik een hoop reacties op waarvan de meeste toch wel positief waren. Leuk om te lezen dat sommige lezers er hetzelfde overdenken maar ook dat anderen een totaal andere ervaring hebben.

dit-moment-september-artikel

Ook schreef ik nog een artikel over hoe je WordPress installeert op een eigen domein en deelde ik 8 script lettertypes die momenteel tot mijn favorieten behoren. Fix-It Saturday werd druk bezocht maar helaas waren er deze keer niet heel veel reacties. Mocht je nog blogadvies willen of heb je vragen over iets wat met bloggen te maken heeft? Zaterdag 31 oktober is er weer een Fix-It Saturday. Zie ik jou dan?

Ik hoop dat ik in de maanden november en december wat meer kan focussen op mijn blog. Ik ben momenteel helemaal volgeboekt tot eind dit jaar (YAY!!) en zal wanneer de projecten af zijn, hier leuke artikelen over schrijven. Daarnaast heb ik nog wat ideetjes wat ik verder wil uitwerken, waaronder een cursus die ik volgend jaar wil geven, dus stay tuned! 🙂

Geef een reactie

2 reacties

  1. Inge says:

    Begrijpelijk dat het bloggen er bij inschiet als je zoveel moet werken. Fijn dat je nu tijdelijk extra uren hebt, maar die onzekerheid is niet tof. Ik ben nog nooit in de Markthal geweest, geen idee eigenlijk wat het is.

    • Markthal is een gebouw in Rotterdam waar je onder andere exclusieve dingetjes kan eten maar ook waar je verse voedingswaren kan kopen, zoals groenten, vis, kaas etc. Een echte markt eigenlijk maar dan overdekt. Een beetje zoals Camden heb ik het idee. Heel erg leuk in ieder geval!