Eerste Winactie – met spulletjes van Oktoberdots

winactie-oktoberdots

De laatste tijd heb ik zoveel plezier in het bloggen en het werken aan freelance projecten en dat wil ik graag vieren met een winactie. Gewoon, omdat het kan! Ik ben al een hele tijd bekend met de super leuke webshop Oktoberdots en vind werkelijk waar alles wat Babet maakt, helemaal geweldig. Als ik kinderen had dan zouden de ABC-posters gegarandeerd een plekje in de kinderkamer hebben. Het is dat ik er geen plek voor heb anders had ik het misschien wel voor mijzelf gekocht, maar gelukkig heb ik de mini versie al! Ik heb wat leuke spulletjes uitgezocht en gekocht om de eerste winactie van Deliciae Design te organiseren. Kijk maar mee naar wat voor leuke spulletjes in het pakje zitten!

Wat zit er in het pakketje?

 • Ansichtkaarten set Zomer Zeedieren
 • Ansichtkaartenset Quotes
 • Boswonder kaarten set incl. enveloppen
 • Notitieblokje Mr Uil & Eekhoorn
 • Boekenleggers Happy Zee
 • Kadolabels met kadootjes & strikken 10x
 • Verjaardagskalender Poster Boswonder

winactie-1

winactie-2

Verjaardagskalender-Poster-Boswonder
Deze geweldige verjaardagskalender zit er ook in!

Informatie Winactie

De winactie duurt van zondag 21 juni tot maandag 6 juli (vanwege mijn vakantie tussendoor). De winnaar wordt bepaald door Rafflecopter op maandag 6 juli en ik neem diezelfde dag contact op voor jouw adresgegevens. Deze gegevens blijven privΓ© en na verzending van het pakketje zal ik deze verwijderen van mijn computer.

Wat moet je ervoor doen om dit leuke pakketje te winnen?

 1. Volg mij op Bloglovin of Twitter (mag allebei)
 2. Like de Facebook pagina van Oktoberdots (optioneel, maar zou wel heel leuk zijn voor Babet πŸ˜‰ )
 3. Laat een reactie achter en laat weten welke opties jij gedaan hebt zodat ik dit kan controleren.
 4. Succes!

a Rafflecopter giveaway

24 reacties

 1. Sas says:

  Oh wat een super leuk pakket! Ik doe graag mee<3

 2. Lies says:

  Wat een pakketje om helemaal vrolijk van te worden zeg! Ik heb alle opties gedaan (en like oktoberdots omdat ze gewoon te schattig zijn!)! Ik weet echt al wie ik allemaal blij wil maken met de postkaartjes πŸ™‚

 3. Karin says:

  Leuke winactie!!!! Alles gevolgd en geliked πŸ™‚

 4. Deisy says:

  Oooh ik heb je blog pas net ontdekt en moet zeggen dat je echt een hele mooi blog hebt πŸ™‚ Ik zou het ook heel leuk vinden om met je winactie te doen want je geeft echt hele mooie dingen weg hihi. Ik ben je gaan volgen op Bloglovin en Twitter πŸ™‚ X

 5. Myrthe says:

  Zo leuk! Ik doe graag mee! Ik heb alles gevolgd en geliked onder de naam Myrthe Schuijt of Happy Myrtille. πŸ™‚

 6. Lise says:

  Alle vier de opties gedaan!
  Bloglovin, Twitter (@egenvilja), Facebook like en deze comment!

  Ik vind de spulletjes echt heel erg gaaf, en vooral de kalender is supermooi <3

 7. Anne says:

  Wat een leuke winactie! Ik heb alle stappen van het meedoen gedaan!

 8. Sas Sefras says:

  Allemaal geliked en gevolgd!

  Nu oktoberdots uitgebreid bekijken, ben nu al verliefd op het uiltje!

 9. sammie says:

  Ohhh leuk! Ik doe mee! Ik ben je gaan volgen op bloglovin en de facebook pagina ga ik nu liken πŸ™‚ Al weken op zoek naar een leuke boekenlegger en wat je weg geeft is allemaal super tof!

 10. Esther says:

  Wauw, wat een geweldig mooie spulletjes (en mega interessante blog, gaat op mijn leeslijst)! Ik heb je gevolgd op Bloglovin’ en Twitter en geliked op Facebook β™₯

 11. Diana says:

  Ik word hier helemaal vrolijk van! Ik volg je al een tijdje op Twitter en heb uiteraard de Facebook-pagina geliked

 12. Sylvia says:

  Wat een super leuk en lief pakketje! Graag maak ik kans!
  Alles gedaan (o.a. onder (@)TurtleBookwurm).

 13. effierced says:

  Ah superleuk! Ik ben nogal verslaafd aan kaartjes sturen (en krijgen) dus dit pakketje zou echt een super leuk cadeautje voor mezelf en mijn vriendinnetjes zijn. Ik heb je gevolgd op bloglovin!

 14. Lie says:

  Wat een schattige stationery spulletjes! Ik doe dus zeker mee met de winactie πŸ™‚ Ik volg je op Twitter en Blogloving.

 15. Cheyenne says:

  Wat een leuke pakket. Ik hou echt van zulke leuke en creatieve kaartjes dus ik doe graag mee.
  ik heb het volgende gedaan:
  ik volg je op bloglovin , twitter en facebook( alles onder mijn naam Cheyenne Jansen)
  groetjes,

  Cheyenne

  • Cheyenne says:

   ik bedoelde natuurlijk dat ik Oktoberdots volg via facebook

 16. Natascha says:

  Ja ik doe heel graag mee! Wat schattig allemaal, vooral de verjaardagskalender! πŸ™‚

 17. Super schattige spulletjes! Ik doe mee! Ik volg je op bloglovin en heb je facebook pagina bezocht! En natuurlijk een reactie achter gelaten πŸ™‚

 18. sandra says:

  Wat een leuke spulletjes! Ik ben net verhuisd naar een appartementje met mijn vriend (lekker samen wonen). Maar alle muren zijn nog wit. We zijn hard opzoek naar wat leuke aankleding. Deze spullen zouden de boel heel erg opfleuren, ik zou dan ook graag een kansje maken πŸ™‚

 19. Simone says:

  Wauw, dit is echt een schitterend pakket. Zo superschattig allemaal. Ik doe graag mee!

  • Simone says:

   Ah en ik volg je al op Twitter en Bloglovin! Ook heb ik de pagina geliked op FB. Echt hele leuke artikelen!

 20. Jolanda says:

  Leuke actie, gave spulletjes! Vooral van de kaarten word ik heel blij!

 21. Michelle says:

  Wat een ONWIJS leuke winactie <3. En dan heb ik ook nog een heel leuke blog erbij ontdekt, nice! Ik doe dus mee :). Ik volg je op Twitter en Bloglovin', heb de FB-pagina geliked (want wat een leuke producten, woah) en bij deze laat ik een comment achter. En als ik niet win? Dan ga ik alsnog heel veel kwijlen over alle producten (figuurlijk dan haha) en misschien ook wat bestellen!

  • Michelle says:

   Ik keek nu nog eens naar de producten en zie nu pas goed dat er ook boekenleggers bij zitten. Bwaaah boekenleggers zijn mijn grote liefde. *Probeert geduld op te brengen om de winactie af te wachten.*

Comments are closed.