Project: Fervor Fotografie

Fervor-Fotografie

Suzanne nam een tijd terug contact met mij op om een logo en watermerk te maken voor haar bedrijfje Fervor Fotografie. Ze maakte haar logo’s altijd zelf maar merkte dat ze niet voldeden aan haar wensen. Ze was nooit echt tevreden, vooral hoe haar logo’s op de foto’s verschenen. Ze zocht dus iemand die een mooi, luxe logo voor haar kon ontwerpen inclusief watermerk.

Ze wist nog niet helemaal zeker of ze elementen van fotografie erbij willen betrekken, denk aan een camera of een silhouet van een paard, dus ze wilde graag keuze uit verschillende logo’s. Dus ik ging aan de slag en eigenlijk had ik al snel een idee in mijn hoofd. Ik had dit uitgewerkt op papier, vervolgens ingescand en als vector bewerkt in Illustrator. En je raad het misschien wel, het gaat om het hoofdje van een paard. Ik had deze wel zo simpel mogelijk gehouden, maar Suzanne vond deze zo leuk dat haar voorkeur gelijk voor het allereerste logo ging.

fervor-logo-concepten

Zoals je ziet heb ik meerdere logo’s gemaakt maar de keuze voor Suzanne was snel gemaakt. Alleen wilde ze graag dat ik het hoofdje iets meer detail kon geven zodat het (nog) meer op een paard zou lijken. De tekst van fotografie is ook anders geworden zodat het beter als watermerk gebruikt kon worden. Eerst ronde aan logo’s en het allereerste logo wat ik had gemaakt, met wat aanpassingen, werd gekozen! Super leuk!

Fervor-Logo

Alles is in drie kleurenvariaties aangeleverd zodat Suzanne voorlopig genoeg keuze heeft om te gebruiken. Tevens heb ik nog een visitekaartje ontworpen waarop een vijftal foto’s van haar werk te zien zijn. Zijn ze niet gaaf geworden?

Fervor-Visitekaartjes

Binnenkort mag ik aan de slag om haar website in orde te maken inclusief het maken van een huisstijl. Heb er nu al zin in!

Wil jij ook een uniek logo of blogdesign?

Zoek jij ook een uniek en gepersonaliseerd WordPress design voor jouw blog? Of een mooi, passend logo bij jouw blog of bedrijf? Wij werken samen aan een design dat jouw persoonlijkheid reflecteert en volledig past bij de content van jouw blog of website. Ik ben momenteel aan het inplannen voor juni en het lijkt mij leuk om jouw project daaraan toe te voegen. Interesse?
Neem dan contact op

Geef een reactie