Freebie Time: Baby It’s Cold Outside

freebietime-coldoutside

Het is lang geleden dat ik freebies gedeeld heb, maar ik heb er weer twee voor je! Ik wil wat creatiever zijn met de freebies dus het vergt wat meer tijd om ze te maken waardoor het er weleens bij inschiet, maar goed… Ik heb nu twee leuke kaarten voor jou gemaakt die je misschien kan gebruiken om te versturen naar familie en vrienden. Je kan hem overigens ook instellen als achtergrond op je telefoon zoals ik heb gedaan!

Het weer wisselt nogal maar we hebben de laatste tijd wat koude dagen gehad dus ik vond de tekst heel toepasselijk. Zit momenteel ook met een dekentje achter de computer, want ben een echte koukleum.

Zoals altijd zijn de freebies voor persoonlijk gebruik en niet voor commerciële doeleinden én 300DPI kwaliteit dus geschikt voor drukwerk.

baby-cold-outside

Download:

Download Versie 1

baby-cold-outsidev2

Download:

Download Versie 2

De kaart/poster is in B5 formaat, 300DPI kwaliteit en bestemd voor privé doeleinden, niet voor commercieel gebruik. Andere freebies zijn hier te vinden.

Ik hoop dat je de printable ook leuk vindt! ? En ik zou het super tof vinden om te zien hoe jij hem gebruikt, je kan dat altijd delen via Twitter, Instagram of Facebook. Veel plezier ermee!

Geef een reactie

6 reacties

 1. Mariska says:

  Wat een ontzettend schattig kaartje!

 2. Inge says:

  Wat een leukerds zijn het weer! 😀

 3. Evelien says:

  Wat een cutieeees! Vooral #1 met de pingu’s ^_^

 4. Renate says:

  Wat een leuke freebies <3. Vooral die met de pinguïns zijn zo cute! Ik doe niet aan kerstkaarten, maar anders had ik zeker die eerste gekozen, zo leuk!

 5. Maaike says:

  Heel leuk kaartje! Liefde voor pinguins.
  Mag ik vragen welk font je gebruikt voor ‘freebie time’? 🙂