Freebie Time: Design is how it works.

freebie-printable-poster-steve-jobs

I love freebies! Jij ook? Zo ja, mooi zo! Ik heb namelijk weer een gratis printable die je kan kan downloaden en afdrukken.

Ik was een hele tijd terug bezig met het ontwerpen van een aantal kaarten met de intentie om deze te verkopen, maar ik werd een tikkeltje onzeker en begon te twijfelen. Ik weet niet of er interesse is als ik een aantal kaarten laat drukken (die dus nog niet als freebie beschikbaar zijn) en om deze te verkopen voor een laag bedrag. Ik ga dat nog eventjes uitzoeken, maar ik wil deze kaart zo graag delen dus daarom doe ik het maar zo. Dan gaat de tijd en energie die ik erin heb gestoken in ieder geval niet verloren 😉

Er zijn in totaal drie versies te downloaden, namelijk met een witte, een zwarte en een waterverf achtergrond. Ik kon niet zo goed kiezen en vind ze alle drie super gaaf! Vooral de waterverf versie! Misschien dat ik die toch een keer laat drukken op stevig en mooi papier zodat ik hem kan inlijsten voor op mijn kamer.

freebie-printable-poster-steve-jobs-prints

Download:

Zwart | Wit | Waterverf

De kaart/poster is in B5 formaat, 300DPI kwaliteit en bestemd voor privé doeleinden, niet voor commercieel gebruik. Andere freebies zijn hier te vinden.

Ik hoop dat je de printable ook leuk vindt! 😉 En ik zou het super tof vinden om te zien hoe jij hem gebruikt, je kan dat altijd delen via Twitter, Instagram of Facebook. Veel plezier ermee!

Geef een reactie

6 reacties

 1. Simone says:

  Wauw, deze zijn echt prachtig. En ik vind de quote van Steve Jobs ook zo mooi! Deze zou ik zo in mijn woonkamer hangen. Voor nu gebruik ik het even als bureaublad achtergrond. Love it! Thanks for sharing. En ik zou niet twijfelen om in het vervolg jouw kunstwerken te verkopen. Er bestaan hele webshops met alleen maar dit soort dingen. Dus why not? Misschien is een Etsy Shop een idee om te beginnen? Kijken hoe het aanslaat? Op koetjesenkaartjes.nl zie je een voorbeeld van een webshop die dit verkoopt. Ik zeg: DOEN! Niet geschoten is altijd mis.

  • Dankjewel Simone ^^
   Etsy weet ik nog niet maar ik ga er zeker over nadenken. Het is wel iets wat ik al langer wil doen en ik daarbij vind ik het ook leuk. 🙂

  • Simone says:

   Graag gedaan! Er komt een dag dat ik het ook ga leren. Ik denk in de winter als het allemaal
   Weer wat rustiger is! 🙂

 2. Astrid says:

  Heel mooi, vooral met die watercolor achtergrond!

 3. Gaaf! Ik ga er binnenkort eentje van je in een fotolijstje doen denk ik. Ik zie namelijk dat je nog veel meer freebies hebt!

 4. Evelien says:

  Ik vind ze superleuk en gaaf, en denk dat ze zeker zouden verkopen!