Freebie Time: Do things. Fail Well. Learn more. Repeat.

freebie-learnmore-repeat

We hebben allemaal weleens een periode waar we de controle een beetje verliezen. Bij mij was dat de afgelopen weken, eigenlijk sinds ik terug ben van vakantie begin juli. Ik had zoveel moeite om weer in mijn ritme te komen, vooral omdat het van vakantie naar gigantische drukte ging en daar niet op voorbereid was. Dit kwam door uitval op het werk en moest dus onverwachts meer uren maken – wat ik overigens helemaal niet erg vind – maar daarom had ik ineens veel minder tijd om aan mijn blog en te freelancen en belandde dan ook in een gigantisch creatieve dip. En als er iets is waar ik niet tegen kan dan is dat het wel. Ik heb het echt nodig om creatief bezig te zijn om zo mijn ei kwijt te kunnen en dat ging nu niet. Het ging allemaal niet zo lekker, er is veel onrust op het werk vanwege een reorganisatie en was de laatste tijd dan ook vreselijk moe als ik eenmaal thuis kwam. Ik zat vol met spanning, had veel barstende hoofdpijn en mijn koppie draaide overuren.

Mijn blog is toch wel mijn kindje en het ging net allemaal zo goed, dat ik er enorm van baalde dat ik de energie niet had om aan mijn blog te werken. Ik kon mij niet concentreren op het schrijven van artikelen – vandaar de weinig updates afgelopen maand – maar sinds deze week merk ik dat mijn dip weer weg is. Hoera! Ik heb er enorm veel zin in om de komende tijd weer flink te gaan knallen. Echt te focussen op mijn freelance werk, want oh oh oh, ik heb toch weer een boel leuke projecten binnen gesleept! Ondanks de dip ben ik nu tot eind oktober, misschien wel november, helemaal volgeboekt! Dat is wel een schouderklopje waard vind ik zelf. Ik heb er zo veel zin in! En eigenlijk merk ik dat de dip toch wel goed is geweest, want ik zit vol met inspiratie. Als je dus de komende tijd een samenwerking met mij aan gaat dan zit je helemaal goed, haha!

Genoeg gezever weer – ik heb weer een leuke freebie die je kan downloaden! Met een toepasselijke quote over wat ik de laatste tijd heb ‘meegemaakt’. Heb genoeg dingetjes gedaan dat mislukte (zal niet teveel in details treden) maar ik heb er wel een hoop van geleerd. Het is eigenlijk helemaal niet erg om af en toe iets ‘fouts’ te doen – je leert daar meer van dan wanneer je helemaal perfect door het leven zou gaan.

Ik heb er een volledig zwarte versie en een kleur versie van gemaakt. De zwarte versie is dus eigenlijk ideaal om thuis uit te printen en op te hangen. De kleur versie kan je ook op je mobiele telefoon instellen als achtergrond. Ik hou van kleur dus moet standaard altijd een kleur versie van iets maken. 😉

freebie-learnmore-repeat-closeup

Download:
Zwart Waterverf

De kaart/poster is in B5 formaat, 300DPI kwaliteit en bestemd voor privé doeleinden, niet voor commercieel gebruik. Andere freebies zijn hier te vinden.

Ik hoop dat je de printable ook leuk vindt! ? En ik zou het super tof vinden om te zien hoe jij hem gebruikt, je kan dat altijd delen via Twitter, Instagram of Facebook. Veel plezier ermee!

Geef een reactie

5 reacties

 1. Astrid says:

  Fijn dat je weer je dip uit bent gekomen! Hoort er denk ik toch een beetje bij, af en toe niet vooruit kunnen komen ook al zou je dat zo graag willen. En weer een prachtige poster!

 2. Het is nog veel te vroeg voor een winterdip, maar merk dat ik er zelf en mensen om me heen ook al last van hebben. Deze posters doen het dus goed! 😉 x

 3. Super leuk deze en helemaal waar!

 4. Evelien says:

  Fijn dat het nu weer beter gaat, meis! En dat je weer vol inspiratie zit. Dat hoor, eh, lees ik graag! En toffe freebie. Ga zo door, ik ben dol op je blog!

 5. Simone says:

  Moooiiii!! Ik zou deze in een leuk lijstje hangen. Inspirerende quote! Ik heb ze voor je gedeeld op Pinterest! 🙂