Freebie Time: It’s Coffee Time

CardB5-CoffeeTimeThumb

Leuk weekend gehad? Ben je weer helemaal uitgerust om deze week te gaan knallen? Ik heb altijd moeite met opstarten op de maandag en kan dan altijd wel een bakje (of twee) koffie gebruiken, jij ook?

Ik vind het enorm leuk om wat freebies te delen vooral omdat ik dan weer zoals vanouds in Photoshop kan spelen. En zoals je ziet ben ik nog steeds goed bezig met het maken van patterns, haha! Ik hoop dat jullie de freebies ook kunnen waarderen.

Ik wens je een hele fijne week tegemoet enne, Don’t forget to be awesome!

Download:
It's Coffee Time

Disclaimer: Gelieve niet te delen als downloadbare afbeeldingen op je blog / website, gebruiken voor winst op welke wijze dan ook, of claimen als je eigen. Niet gebruiken in een andere vorm dan het origineel. Ik bied deze freebies aan mijn lezers als een kleine blijk van mijn waardering dus gelieve mijn paar voorwaarden op te volgen. © copyright Naomi @ deliciae.org. Indien je wilt delen, dan kun je linken naar dit bericht zodat jouw bezoekers de freebie zelf kunnen downloaden.

Geef een reactie

Één reactie