Freebie Time: Patterns

Patterns-Freebie

Iets wat ik al heel lang wilde doen, maar altijd weinig tijd voor heb gehad – het maken van patterns. Ik heb mij dan ook ingeschreven voor een cursus om dit te doen en ben sinds deze week dan ook begonnen met het leren van patterns maken in Illustrator en Photoshop. Graag deel ik mijn eerste paar pogingen. Ik moet nog flink oefenen zie je wel, maar hopelijk kan ik snel hele leuke freebies met jullie delen!

De veer is met waterverf effecten gedaan en de wolkjes bevatten nog een leuke textuur om het nét iets anders te maken. Ik hoop dat jullie ze leuk vinden.

Je kan de patterns apart downloaden en gebruiken als achtergrond voor jouw website, computer, tablet… noem het maar op! Veel plezier ermee! Alles is in 300DPI formaat en bestemd voor privé doeleinden, niet voor commercieel gebruik.

Pattern Cloud | Pattern Feather | Pattern Icecream | Pattern LadyBug

Geef een reactie

4 reacties

  1. Inge says:

    Ziet er echt hartstikke leuk uit! Ben ook wel benieuwd hoe dit kan in Ps/Ai.

    • Dankjewel Inge! Als ik het beter onder de knie heb zal ik een keer een tutorial maken. Op Youtube heb je er ook een paar die goed uitgelegd worden dus dat is misschien voor nu een tip 😉

  2. Heb je hier een aparte site voor of een aparte pagina waar ze los op staan?