Freebie Time: Printable Vaderdag Kaart

FathersDay

Oops! Ik was het helemaal vergeten dat het bijna Vaderdag is, totdat een collega vroeg wat ik zou geven aan mijn vader… Ze zocht namelijk nog wat ideetjes. En eerlijk gezegd – ik ook! Maar een kaart heb ik gelukkig al. Met een tekst in zowel in het Engels als Nederlands, want zeg nou eerlijk, in het Engels bekt het net wat lekkerder, nietwaar?

Als je deze kaart wil afdrukken zou ik kiezen voor wat dikker papier zodat de inkt niet doordrukt. Schrijf er vervolgens je naam op en je bent klaar. Tenzij je nog een cadeautje moet kopen maar daar kan ik je helaas niet bij helpen. Dat moet ik ook nog even gaan verzinnen. 😉

Download:

Vaderdag | Nederlands • Father's Day | Engels

De kaart is in B5 formaat, 300DPI kwaliteit en bestemd voor privé doeleinden, niet voor commercieel gebruik.

Geef een reactie