Freebie Time: PSD Moodboard Template

MoodBoard-Freebie

Regelmatig maak ik samen met een klant een moodboard – dit om in één opslag te kunnen zien welke (design)stijl de klant aanspreekt en de kleuren waarvoor gekozen zijn. Vooral wanneer een klant niet precies weet welke richting het blogdesign moet gaan, laat een moodboard de uiteindelijke stijl een stuk duidelijk weergeven zodat de klant een beter idee hiervan krijgt. Dit scheelt enorm veel tijd en energie in het design proces, want ik hoef dan een stuk minder aanpassingen te maken. Ideaal! Nu heb ik voor mijzelf een aantal templates gemaakt zodat het super makkelijk is om een moodboard aan te passen en vandaag deel ik er één!

Door te zoeken naar afbeeldingen die jou aanspreken kan je verschillende moodboards maken, bijvoorbeeld op basis van kleuren, een bepaalde stijl, seizoen of zoals de naam al zegt, op basis van jouw mood (stemming).

Wanneer je het bestand download kan je het openen in Adobe Photoshop en gelijk aan de slag gaan. De instructies staan in het bestand. Ik zou het heel leuk vinden als je een moodboard deelt die je hebt gemaakt met mijn template!

KLIK HIER OM DIT TEMPLATE TE DOWNLOADEN

Note: Dit template is alleen voor gebruik in Adobe Photoshop. Het downloaden zal automatisch starten wanneer je op de download link klikt. Het bestand is alleen voor persoonlijk gebruik en niet voor commerciële doeleinden.

Geef een reactie