Goodbye twenties – hello thirties!

hello-thirties

Poeh, wist je dat ik vandaag alweer 30 word? 30! Wat is dat raar om te typen zeg! Nu ben ik niet echt iemand die dit altijd groots aankondig (want eerlijk gezegd heb ik een hekel aan verjaardagen) maar omdat ik eigenlijk iets leuks had gepland voor vandaag, wat door tijdgebrek er helemaal niet van is gekomen, wilde ik toch wel iets plaatsen op mijn blog.

Afgelopen week was zwaar. Heel zwaar. Op mijn werk zijn we nu echt definitief bezig met de reorganisatie waardoor er heel veel druk op je komt te liggen. Alles wat we de afgelopen weken hebben besproken is nu in uitvoering maar helaas gaat dit nog niet zo vlekkeloos. Zo heb ik dagen gehad waarbij ik helemaal geen pauze kon nemen omdat het dus zo gigantisch druk en chaotisch was. Ik kom nu ook gewoon thuis met knallende hoofdpijn waardoor alles een beetje langs mijn heen gaat. Ik vind het enorm lastig om alles te combineren en hierdoor vergeet ik een hoop dingen. Of zou dat nu met de leeftijd te maken hebben? Ha!

Ik ben nu dan ook begonnen met het maken van een bulletjournal i.c.m. mijn to-do lijstjes en ik hoop dat ik snel weer alles goed kan oppakken. Dat gezegd hebbende, wil ik dus de actie die ik voor vandaag eigenlijk gepland had, verschuiven naar een ander tijdstip zodat ik er meer tijd aan kan besteden en grootser kan aanpakken. 😉

Omdat ik toch gewoon iets wilde plaatsen vandaag (tja, beetje ter ere van mijn verjaardag, lol!) deel ik lekker een wishlist. Mag ook weleens toch? Het is altijd leuk om na zo’n chaotische week thuis te komen en dan lekker online te gaan winkelen en daardoor heb ik hele leuke spulletjes ontdekt en aangezien ik alles vergeet de laatste tijd, is dit ook gelijk een excuus om alles vast te leggen.

Kijk jij mee naar mijn wishlist?

wishlist_verjaardag

 

Ik ben de laatste tijd ook meer bezig om mixed media in te zetten (was ook mijn doel dit jaar! Goed bezig!) en wil daarvoor dus graag wat spulletjes aanschaffen. Als je mij volgt op Instagram kan je al zien hoe ik probeer mijn nieuwe Faber Castell potloden (die ik als verjaardagscadeau heb ontvangen) te gebruiken in een paar tekeningen, maar hoe meer ik naar YouTube filmpjes kijk, hoe groter mijn wishlist. Vandaar dat er nu dus ook een aantal tekenmaterialen terugkomen. 😉

Shepherd pantoffel

Ik heb al-tijd koude voeten. Ik kan niet zonder pantoffels, ook niet in de zomer. Nu was ik vroeger fan van UGGS maar gezien het feit dat ze niet geheel diervriendelijk zijn, zoek ik liever naar alternatieven. Zo kwam ik via Northflix ook terecht op Shepherd Pantoffels met leuke én vooral warme pantoffels. Nu zijn ze nog wel aardig aan de prijs, maar als ze dan enige jaren mee gaan dan valt dat ook weer mee. Ik koop ieder jaar sloffen van een paar euro die ik na één seizoen weer kan weggooien dus dat schiet ook niet op.
Prijs: €69,95 – Shepherd Pantoffels

Copic Markers

Ze staan al een tijdje op mijn wishlist maar sinds ik meer doodle en ook regelmatig filmpjes bekijk van tekenaars op YouTube, zie ik ze steeds weer voorbij komen. Nadeel is alleen dat ze zo duur zijn dat de volledig set zo wat een halve-maand salaris is. Niet normaal! Ik wil dus beginnen met een paar losse Copics te kopen en zo langzaam uit te breiden. Ook afhankelijk van of ik ze blijf gebruiken natuurlijk. Maar als ik al die filmpjes zo zie op YouTube word ik wel heel hebberig! Ik wil deze markers dus vooral gebruiken voor illustraties.
Prijs: +/- €6 per marker | set vanaf €65 – Van Beek Art

Windsor & Newton Brushmarkers en Promarkers

Hetzelfde verhaal bij deze markers – ik zie ze overal voorbij komen! Ik heb een watercolor marker die in mijn Scrawlrbox zat en deze is enorm fijn en tja, dan wil je er natuurlijk meer uitproberen 😉
Prijs: vanaf €2,00 – Van Beek Art

Windsor & Newton Waterverf

Waterverven is nog steeds iets wat ik zo graag wil doen maar je moet er wel de tijd ervoor nemen. Ik ben nog steeds heel blij met mijn Koi Watercolors Pocket Box maar na het testen van Windsor & Newton, merkte ik dat deze dieper zijn van kleur en net iets mooier blenden. Nu is dat wel iets wat aan mijzelf kan liggen (en dat zal vast ook wel!) maar daarom wil ik uiteindelijk ook beginnen met het aankopen van een aantal basiskleuren zodat ik dat in ieder geval beter kan beoordelen én meer kan oefenen. Ik kan ze dan altijd nog in combinatie met de Koi waterverf gebruiken.
Prijs: +/- €4,95 – Van Beek Art

Leuchtturm Blanco

Ik heb laatst een Leuchtturm notitieboek gekocht wat ik momenteel gebruik voor mijn bulletjournal. En ik moet zeggen dat ik hem nu al fijner vind dan mijn Moleskine. Ik vind het papier een stuk fijner schrijven en heb het idee dat het ook wat dikker is waardoor mijn pennen niet doordrukken. Nu wil ik ook de blanco versie kopen zodat ik deze kan gebruiken voor mijn doodles.  Ik heb mijn andere notitieboekje ook via deze webshop gekocht en hij werd zo mooi ingepakt dat ik echt het gevoel had dat ik een cadeautje binnenkreeg. Zo leuk!
Prijs: €15,96 excl. verzenden – La Couronne du Comte

Bureaustoel

Ik heb nu nog een vrij goedkope bureaustoel en deze is voor mijn bureau veel te laag. Hierdoor krijg ik snel last van mijn schouders en rug en daardoor zit ik nu ook met een ontsteking in alle twee mijn schouders. De pijn valt gelukkig op dit moment mee maar als ik weer wat meer achter mijn bureau zit, dan voel ik ze alweer naar een paar uurtjes. Tijd voor een nieuwe stoel dus! Ik kwam deze stoel tegen tijdens mijn zoektocht naar een ergonomische bureaustoel. Nu wil ik online geen stoel kopen want ik moet hem wel even goed beoordelen, maar deze stoel ziet er al wel perfect uit voor mij! Nu nog even kijken of ze hem hier in de buurt verkopen.

iPhone case Galaxy

Ik heb een iPhone gekocht! Na jaren Android fan ben ik nu overgestapt. Al kan ik hem nog niet gebruiken want ik heb geen goede simkaart en toen ik deze kreeg opgestuurd, konden ze hem niet activeren X__X dus ik zit nog steeds met mijn Samsung. Hopelijk is dat snel opgelost. Nu heb ik wel een heel mooi hoesje erom heen zitten maar het leuke van een iPhone is dat er zoveel leuke hoesjes voor worden gemaakt, dat je wel moet variëren. En deze vind ik helemaal geweldig!
Prijs: €12,95 excl. verzenden – My Interior Musthaves

Kaars “A Paris Fling”

Ik ben dol op mooie prints en vooral op mappen van steden. Zo ben ik momenteel bezig om een map van mijn stad te maken in Illustrator. Niet de volledige stad want dan ben ik wel eventjes zoet, maar juist de omgeving waar ik woon. Lijkt mij enorm tof om uit te printen en aan de muur te hangen. En toen ik deze kaars zag met die gave print, moest ik daar gelijk aan denken. Cederhout is ook één van mijn favoriete geuren dus deze kaars lijkt wel voor mij gemaakt (alleen die prijs he!).
Prijs: €21,95 excl. verzenden – My Interior Musthaves

En dat was het! Toch een aardig lijstje geworden. Nu nog even flink gaan sparen zodat ik er wat dingetjes af kan halen, maar eerst genieten van mijn dagje vrij en verjaardag! 😉

Geef een reactie

15 reacties

 1. Inge says:

  HIEPERDEPIEP! Gråttis på din födelsedag! (Gefeliciteerd met je verjaardag!) Mijn Leuchtturm notitiboekje is van de week gekomen, maar ik weet eigenlijk niet of ik wel een bullet journal kan beginnen, haha! Heel veel plezier vandaag!

 2. Debbie says:

  Fijne verjaardag! Die markers zijn mooi allemaal he? (kwijl) Ik heb toevallig deze week een setje Tombow brush pens gekocht en ik ben aan het oefenen met handlettering. “Light on the upstrokes, heavy on the downstrokes” … zelfs met dat soort stiften is dat nog lastig vind ik.

  • Dankjewel! Die markers zijn meer om te kleuren en niet voor handlettering. Ik heb ook de Tombow brush pen en die van Akashiya Sai (en nog paar andere), dus voorlopig wel genoeg om die specifiek voor handlettering te gebruiken. Het is inderdaad lastig om die techniek onder te knie te krijgen maar ik merk dat door veel oefenen het steeds beter lukt. Ik kijk niet meer vol afschuw naar mijn pogingen tot handlettering, haha!

 3. sammie says:

  Warme pantoffels is altijd fijn 🙂 Copicmarkers kunnen zoooo fijn kleuren! maar ze zijn wel aardig aan de prijs haha. Leuke wishlist en van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!

 4. Paul says:

  Van harte gefeliciteerd! En een bulletjournal werkt inderdaad heel fijn. Ik heb het zelf afgekeken van Lisanne (van Lisanneleeft.nl).

 5. Wooow, wat een effect hebben die Comic stiften, ik snap best waarom je deze op je lijstje hebt gezet, haha. Gefeliciteerd met je verjaardag, geniet er een beetje van! (Oh en het bullet journal systeem is zooo goed, ik pas het al bijna een half jaar toe, verloopt goed hoor! ; )

  • Naomi says:

   Ja, mooi he? Ze staan nu ook al een tijdje op mijn wishlist maar tja, even andere prioriteiten (stomme rekeningen). Blijft voorlopig maar bij het bekijken van filmpjes. 😉

   Dankjewel nog!

 6. Judith says:

  Gefeliciteerd met je 30+1 dag! Die markers zijn super mooi, en warme toffels zijn ook altijd prettig om te hebben :o)

 7. Kelly says:

  Ik was maandag ook jarig! Gelukkige verjaardag! 🙂 Ik vind wat je doet en wat je al bereikt hebt trouwens heel erg inspirerend. Ik hoop dat ik tegen mijn 30e (nog 2 jaar te gaan!) ook al wat verder sta in mijn leven 🙂

 8. Puck says:

  Gefeliciteerd met je verjaardag!!