Kenji ontvangt zijn eerste Snuffelbox!

snuffelbox001

Een paar jaar geleden was ik lid van meerdere beautyboxen en sindsdien ben ik eigenlijk al op zoek naar een soortgelijke box voor honden. Kenji wordt al ongelooflijk verwend maar iedere maand een box met leuke speeltjes of snoepjes die zijn baasjes anders niet zouden kopen, is eigenlijk best een leuk idee! En in Amerika had ik al meerdere keren dat concept voorbij zien komen en sindskort is het nu ook in Nederland verkrijgbaar, namelijk de Snuffelbox. Ik kwam erachter door de Snuffelbox review wat Evelien op haar blog plaatste en het duurde niet lang of ik had zelf al zo’n box besteld. Gisteren kwam deze dan ook binnen en ik moest snel zijn want Kenji had het al ontdekt dat er iets binnen was gekomen voor hem.

snuffelbox002

Ik pakte snel mijn camera erbij om dit vast te leggen, eigenlijk meer voor mijzelf want ik maak van alles bijna een foto, maar ik vond het best leuk om te delen, dus bij deze!

snuffelbox003

Zoals ik zei, ik moest snel zijn want Kenji begon zelf de verpakking al te openen. Ik had niet eens de tijd om de instellingen van mijn camera goed te zetten, haha!

snuffelbox004

Wanneer je de box opent zie je deze leuke verpakking! Ziet dat er niet vrolijk uit!

snuffelbox005

Een kleine sneakpeak van de inhoud! Spannend! De snufferd van Kenji zit al helemaal in de box.

snuffelbox006

In de box zit een Tease It, Squeeze it touw en ondanks dat Kenji niet veel meer speelt, hij is dol op dingen slopen maar echt spelen niet meer zo, vindt hij dit touw toch echt wel leuk! Waarschijnlijk omdat er een piep in zit, haha. Daarnaast zit er ook een maaltijd van Renske in welke hij al een keer eerder heeft gehad. Kenji krijgt altijd vers vlees dus dit komt goed van pas. Daarnaast nog gedroogde Kippenmaagjes, Sushi snoepjes van zalm, en een Jean Peau Romance Hondenshampoo speciaal voor de lange vacht. Eigenlijk een hele leuk eerste box en ik ben benieuwd naar de volgende!

snuffelbox007

Aw, toe nou! Nog eentje!
Aw, toe nou! Nog éééééén snoepje!!

Ja ik heb weer punten gescoord bij hem! Kenji is tevreden!

Wil jij ook een Snuffelbox?

De box die Kenji heeft ontvangen is de maandelijkse box, deze kost €19 per maand inclusief verzenden maar als je nu naar de Snuffelbox website gaat ontvang je korting van 20% op je eerste box. Dat is dan €15,20 voor deze leuke box. De prijzen van alle producten weet ik helaas niet want er zat geen flyer bij, maar de shampoo is al zo’n €12 ongeveer dus je krijgt wel waar voor je geld. En zo lang onze Kenji tevreden is, ben ik ook tevreden. Er zit overigens een Kwispel-Garantie op iedere box: als je hond niet helemaal happy is ontvang je het aankoopbedrag terug.

Ik vind het een leuk concept en ben nu al benieuwd wat er volgende maand in zit. En jij? Geef jij je trouwe viervoeter ook een Snuffelbox cadeau?

Geef een reactie

3 reacties

 1. Kimberley says:

  Wat een leuk idee! Dit is ook echt wat voor ons monstertje, haha. Ik ga even doorklikken, want ik ben nu best benieuwd geworden 🙂

 2. Ik heb helaas geen hond of ander huisdier, maar
  zo,n surprise box voor je hond is toch ook leuk!
  Leuk inhoud hoor 😛 Hopelijk vindt Kenji de
  sushi snoepjes lekker! Xx
  http://icepandora.blogspot.com