Link Love #2

link-love

Ben jij ook weleens voor langere tijd in het buitenland geweest? Ik heb zelf zes maanden in Orlando gezeten en deelgenomen aan het College Program van Walt Disney World. Ik heb een fantastische tijd beleefd, zo fantastisch dat het bijna lijkt alsof het allemaal een droom is geweest. Ik denk er eigenlijk nog bijna dagelijks aan en vind het enorm jammer dat ik mijn tijd daar niet had kunnen verlengen. Life For Rent schreef een blogje over haar tijd in Amerika en Waarom iedereen voor langere tijd naar het buitenland zou moeten.

Wat betreft mijn deelname aan het College Program van Walt Disney, op de Facebook pagina’s van een aantal Disney vriendjes verscheen er een link genaamd What They Don’t Tell You About The Disney College Program en naast dat ik een beetje emotioneel werd kon ik ook alleen maar ja knikken want alles is zóóóó waar! “It’s one of the best journeys you will ever go on” – so true!

Oana Befort is iemand waar ik enorm tegen op kijk. Zij is grafisch designer en alles wat zij maakt is in één woord geweldig. Zo ook deze desktop kalender van de maand juni.

Naast Azië, wil ik ook heel graag een reis maken door Afrika. Vroeger leek het mij geweldig om vrijwilligerswerk daar te doen maar dit is er helaas (nog) niet van gekomen. Welke landen in Afrika ik nu precies wil bezoeken weet ik niet precies, maar na het zien van deze Photo Dairy of Kenya kon ik alleen maar wow roepen. Want een prachtfoto’s zeg en wat een mooi land! *adds Kenya to travel-list*

Wat nog meer prachtig is? Op een uurtje rijden ligt het Hallerbos, een magisch bos dat helemaal bedekt is met hyacinten. Ik had er nog nooit van gehoord maar na het zien van deze foto’s wil ik er heel graag naar toe. Wie gaat er met mij mee?

Doordat er steeds meer blogs verschijnen krijg je ook steeds meer artikelen met blogtips. Van die tips zijn er een aantal heel bruikbaar, maar bij sommige heb ik mijn vraag tekens. Lees mijn artikel over Het blogadvies wat ik weiger te volgen.

Heb jij deze week nog leuke artikelen gelezen of zelf geschreven die je graag wilt delen? Laat ze achter in de comments!

Geef een reactie

4 reacties

  1. Kim says:

    Oeh, ik wil wel mee naar het Hallerbos! Stom dat ik niet afwist van het bestaan ervan want als ik een favoriete bloem heb, dan is het wel de hyacinth, haha.

  2. Sas Sefras says:

    Oana is inderdaad awesome zeg! Wauw!

  3. Dankjewel voor de vermelding, Naomi!