Link Love

link-love

Mijn camera ligt al een tijdje stof te vangen, maar toen ik hem nog dagelijks gebruikt vergat ik regelmatig om een paar instellingen goed te zetten. Oops! Daar sta je dan met een boel mislukte foto’s. Leuk om te lezen dat fotograaf MHilirius daar ook wel eens last van heeft. Zij schreef over een aantal fouten die zij nog steeds af en toe maakt.

Marit schreef ook nog een hele handige tutorial om foto’s een zomerse uitstraling te geven in Lightroom. Misschien heb je er iets aan wanneer je foto’s voor jouw blog aan het bewerken bent.

Sas van I Live For My Dreams gaf haar mening over het feit dat zo weinig mensen tegenwoordig eerlijk zijn en dan vooral bloggers wanneer zij bijvoorbeeld een review schrijven. Zo jammer! Ik kan mij helemaal vinden in het gezegde: Eerlijkheid duurt het langst.

Iris maakt altijd hele lekkere gerechten waarvan ik er al een aantal heb geprobeerd. Dit recept van Gegrilde maiskolf en Mexicaanse salade ziet er wel heel erg lekker uit en heeft drie ingrediënten waar ik dol op ben, namelijk advocado, mango én tortillachips. Zeker weten dat ik dit gerecht ga proberen!

Vroeger was ik altijd op de hoogte van de laatste films, hield ik hele lijstjes bij van wat ik allemaal gezien had en wat ik nog moest zien. Nu ik wat ouder ben kan ik het allemaal niet meer bijhouden helaas, tja, andere prioriteiten he? Sweet Movies heeft 13 films om naar uit te kijken op een rijtje gezet en ik heb maar gelijk een lijstje gemaakt want er komen binnenkort heel wat leuke films in de bioscoop! Welke wil jij graag zien?

Fotografille heeft altijd hele goede fotografie tips – zo ook deze: 5 tips voor het afdrukken van foto’s. Een aantal tips kan je ook toepassen als je grafisch werk wilt laten drukken.

Wie mij een beetje kent weet dat ik enorm van Azië houd en dan met name Zuid-Korea en Japan. Alhoewel ik in beide landen nog niet geweest ben heb ik wel wat dingetjes uit de keuken mogen proeven, nou ja, keuken? Vooral snoepgoed dat wel, maar af en toe is dat best eens lekker! Memorable Days heeft weer eens een leuke shoplog van Japanse snoepjes en ik krijg nu al weer lekkere trek! Yum!

Heb jij deze week nog leuke artikelen gezien of misschien zelf geschreven? Deel ze hier!

Geef een reactie

Één reactie

  1. Sas says:

    Ik kende nog niet aller artikelen. Bedankt voor het delen en super lief dat ik erbij sta<3