Logo Ontwerp voor Marit Hilarius

mhilarius

Marit, een hele leuke meid die freelance fotograaf is, kwam een tijd terug met de vraag of ik haar kon helpen met het maken van een nieuw logo. Ze runt momenteel twee websites, namelijk een fotografie portfolio en een persoonlijke blog met onder andere fotografie tutorials. Voor beide websites zocht ze een sierlijk, vrouwelijk logo zodat ze met haar bedrijfje een frisse start kan maken in 2015. Daarnaast komt het logo ook op haar foto’s dus moet hij goed leesbaar blijven ongeacht de grootte.

Marit’s enthousiasme was heel aanstekelijk en zorgde voor genoeg inspiratie om leuke logo’s te ontwerpen. Ik had al snel een favoriet (het twee logo op onderstaande afbeelding) maar helaas is deze het niet geworden ondanks dat Marit deze ook heel leuk vond. Het logo was niet heel goed leesbaar op een foto. Erg jammer!

marit-hilarius-logo-proces

Uiteindelijk zijn we gekomen tot een logo dat omringt is met blaadjes in waterverf. Deze is voor haar twee websites en het logo zonder de blaadjes zal gebruikt worden op foto’s. Ik heb deze ook aangeleverd in waterverf effect zodat ze deze eventueel kan gebruiken voor op visitekaartjes. Zo blijft alles één mooi geheel.

marit-hilarius-logo-proces-2

Ik vond dit een heel leuk project om te doen mede doordat Marit zo leuk en positief was. Daarnaast voelde het goed om weer eens lekker creatief bezig te zijn. Ik kon eindelijk weer goed gebruik maken van mijn leuke fonts die ik heb aangekocht de laatste tijd, haha!

Ben je benieuwd hoe het nieuwe logo op Marit’s blog eruit ziet? Neem dan vooral even een kijkje! Ook kan je daar haar mooie fotografie bewonderen. Misschien zoek je nog wel een fotograaf voor een leuke fotoshoot? 😉

Zoek jij nog een nieuwe logo of blogdesign? Momenteel ben ik bezig om voor de maand Maart projecten in te plannen. Neem vrijblijvend contact op.

Geef een reactie

4 reacties

  1. Carola says:

    Wauw, wat een prachtige logo!
    Dat lettertypen ziet er zo mooi uit!

  2. robin says:

    Wauw mooi! <3 op haar blog ziet het er ook mooi uit 😀 vind die met die roos die je gemaakt heb ook erg mooi ^^