Maak van je website een
online verkoopmachine.

De Marketing Kit is een Plug & Play template voor WordPress. Zodat jij snel én makkelijk een strategische & prachtige salesfunnel kunt bouwen die werkt vóór jou waardoor jij vandaag nog kan lanceren met je nieuwe aanbod!

Volledig aanpasbaar & makkelijk te integreren in jouw huisstijl.
Quick, easy and hassle free. Diezelfde dag nog online!

Werkt ook op mobiel én tablet

Je spendeert uren aan je salesfunnel in de hoop dat het een succes wordt

Zie jij ook zo op tegen het schrijven van een salespagina? Kom je niet goed uit je woorden of weet je gewoon niet wat er nodig is om de beste resultaten te behalen? En dan wil je ook nog dat het er gelikt uit ziet en niet alsof het ontworpen is in de jaren ’90…. 

Met gemak ben je dan een hele dag (of zelfs meerdere!) bezig! Waarschijnlijk heb je er ook helemaal geen tijd voor want je aandacht gaat volledig op naar je klanten. I totally get it!

Vooral nu in deze onzekere periode is dat logisch!

Maar het blijft kriebelen… je wilt zó graag lanceren maar alles houd je tegen. De teksten, het design, de techniek… waar moet je überhaupt beginnen? Je leest wat informatie online en er komen een hoop termen op je af. Salespagina, opt-in, funnels, tripwire, upsells… en je bent compleet overweldigd door alle opties.

Maar je hebt er eigenlijk ook geen tijd voor...

“Done is better than perfect.” Dus je frutselt iets in elkaar en ziet wel of het werkt. 

En dan… blijven de gewenste resultaten uit. Je salespagina converteert niet zoals jij graag had gehoopt. Zie je wel?! Zonde van de tijd en energie die je erin hebt gestoken. 

De twijfel slaat toe...

“Er zit toch niemand op mij te wachten…”

Je krijgt twijfels aan je product. Het is niet goed genoeg, de prijs is te hoog, niemand zit op mij te wachten. Misschien twijfel je zo hard dat je heel de lancering uitstelt. 

Je besteed het de volgende keer wel uit...

“Als het er mooi uitziet dan loopt het wel!”

De volgende keer ga je het uitbesteden en werken met een marketeer, designer of developer… you name it! Maar het proces duurt zo lang dat je in de tussentijd al meerdere lanceringen had kunnen doen. En dan hebben we het niet eens over de flinke investering die je eerst terug moet verdienen.

Misschien kies je wel voor een systeem die beloofd het voor jou makkelijk te maken zoals Clickfunnels of Leadpages. Je bent giga veel geld kwijt per maand om uberhaupt een funnel te bouwen die er eigenlijk nog steeds niet mooi uitziet.

Maar ja, je moet toch wat?

Wat als het bouwen van een salesfunnel nu veel makkelijker is dan jij denkt?

Wat als jij vandaag jouw product of dienst kunt lanceren met een strategische doordachte salespagina met pakkende copy, die aanpasbaar is aan je huisstijl en waarbij het denkwerk al voor jou is gedaan?

Dan is de Marketing Kit voor jou!

Marketing Kit

Ik leer je namelijk hoe jij een salesfunnel zo kan inrichten zodat deze vóór jou werkt en jij op de automatische piloot geld gaat verdienen. De tijd die overblijft kan je weer mooi in je bedrijf steken (of lekker genieten van je vrije tijd!)

Wie ben ik?

Ik ben Naomi en ik help vrouwelijke online ondernemers aan een krachtige en unieke merkidentiteit en website onder het motto “Be Different, be Uniquely You”.

Ik vind mijn klanten de beste klanten op heel de wereld, maar het schrijven van goede teksten die converteren is super lastig en niet iedereen heeft dit onder de knie. Het is tevens moeilijk om een mooie en strategische salespagina te maken die de doelgroep aanspreekt en zorgt voor conversie.

Een goede salespagina is een combinatie van ijzersterke teksten & krachtig design die strategisch uitgewerkt worden. Achter ieder element zit een gedachte, een trigger om van een lead een klant te maken. Om ervoor te zorgen dat die lead blijft hangen en zich inschrijft of het product / dienst afneemt. 

Be different, be uniquely you.

Noem mij gek, maar ik geloof in het vermogen van design
om het gewone om te zetten in het onvergetelijke.

Best of both worlds. Een salespagina dat er niet alleen mooi uitziet maar ook geoptimaliseerd is om alle doelen met gemak te behalen die jij voor ogen hebt.

Wat als je?

De Marketing Kit helpt je bij het maken van een prachtige salesfunnel waarbij strategie, design en conversie samenvallen.

Deze 3 elementen vormen een ijzersterke fundering waardoor je ideale klant geen nee durft te zeggen tegen jouw geweldige aanbod!

Voeg je eigen teksten en afbeeldingen toe, pas de kleuren aan, koppel het aan je betaalsysteem of leeromgeving en je bent klaar om te verkopen! 

 Zo houdt jij tijd over voor het uitwerken van je dienst of product en natuurlijk voor de marketing!

Makkelijk te integreren op je Elementor of Divi website

De templates kan je zowel voor Elementor als Divi aankopen. Heel simpel in te laden om volledig naar wens aan te passen. 

Aanpasbaar aan je
eigen huisstijl

Je kunt je kleuren, lettertypes & afbeeldingen verwerken in het design zodat het volledig aansluit bij jouw huisstijl.

Inclusief support &
training video's

Hoe laad je de templates in? Hoe pas je deze aan naar wens? I got you! Je ontvangt korte video’s met uitleg over hoe jij de templates kunt aanpassen. 

Wat is de

De templates werken in de beroemde paginabuilders Elementor en Divi.
Kies voor de builder waar jij mee werkt, pas vervolgens je huisstijl toe en je eigen salescopy
en je bent klaar om te gaan rocken! 

Marketing Kit

wat zit er in de

Voor lievemoeders heb ik de basis van de salestemplate
gebruikt en haar huisstijl erin verwerkt

Deze vrouwen zijn zelf aan de slag
gegaan met de kit...

Jij leert hoe je het template kunt aanpassen zodat het volledig aansluit bij je huisstijl

Ik leer je hoe je Elementor of Divi kunt gebruiken om de templates aan te passen, jouw huisstijl erin te verwerken,  hoe je ze kunt koppelen aan een betaalsysteem én je e-mailmarketing!

Naast de templates ontvang je dus ook

Marketing Kit

De Marketing Kit is dé oplossing om minder tijd te besteden aan het maken van alle benodigde pagina's die nodig zijn bij een succesvolle salesfunnel.

Normaal voor €97

NU! voor €47

Veelgestelde vragen

Wat is een marketing kit?

De kit bevat de pagina’s die jij nodig hebt om jouw product of dienst aan te prijzen in de vorm van een salesfunnel. Je ontvangt een lange converterende salespagina inclusief copy om deze zelf te schrijven, een opt-in pagina én een bedanktpagina. 

De kleuren spreken mij ECHT niet aan?

Dat kan! Ik laat in de templates zien hoe je OUT-OF-THE-BOX kunt denken met een design waardoor het niet alleen persoonlijkheid krijgt, voldoende afwisseling heeft zodat de inhoud aandacht krijgt die het verdient én ervoor zorgt dat het converteert naar nieuwe leads of klanten. 

Overigens zijn de kleuren, lettertypes én afbeeldingen geheel naar wens aan te passen. 

Kan ik alles naar wens aanpassen naar mijn eigen huisstijl?

Yes! Je ontvangt van mij meerdere video’s met daarin uitleg hoe je alle elementen kunt aanpassen. Kleuren, lettertypes, afbeeldingen en zelfs de volgorde van de pagina’s kun je heel naar wens aanpassen.

Kan ik het salestemplate ook gebruiken voor mijn homepagina?

Ja hoor, tuurlijk! Je kunt het template aanpassen naar jouw wensen en de blokelementen gebruiken voor andere pagina’s van je website. 

Kan ik het zo vaak gebruiken als ik wil?

Heel kort antwoord: YES! Zou ik alleen maar leuk vinden!

Waarom voor Divi en Elementor?

Deze twee builders zijn mega-populair onder vrouwelijke ondernemers en worden het vaakst gebruikt om een website te bouwen. 

Heb ik een PRO licentie nodig?

De templates voor Elementor zijn zo gemaakt dat je met de gratis versie uit de voeten kunt. Je hebt voor Elementor dus géén Pro licentie nodig.

Divi is een standaard premium template dus deze zou je eerst moeten aankopen voordat je van deze templates gebruik kunt maken.

Wat als ik er niet aan uitkom?

Geen probleem! Heb je vragen of opmerkingen dan mag je altijd contact opnemen en help ik je op die manier verder zodat je de aanpassingen kunt verrichten.

Wil je door mij aanpassingen laten doen om de templates bij jouw huisstijl aan te laten sluiten, dan zal ik je een vrijblijvende offerte sturen.

Extra informatie

Zodra de bestelling is geplaatst, wordt de download in je mailbox bezorgd.

Vanwege de aard van digitale producten zijn alle verkopen definitief en niet-restitueerbaar.

Dit template werkt alleen met WordPress + de Elementor plugin (óók de gratis versie!). Het werkt niet met WordPress.com

Koop nu de Marketing Kit voor
het creëren van je prachtige salesfunnel en start vandaag nog.

Werkt in Divi & Elementor

Volledig aanpasbaar & makkelijk te integreren in jouw huisstijl.
Quick, easy and hassle free. Diezelfde dag nog online!

Normaal voor €97

NU! voor €47

Factuurgegevens

Kies je paginabuilder

Marketing Kit1
Builder: Divi,
47.00
Marketing Kit1
Builder: Elementor,
47.00

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Marketing Kit - Divi  × 1 47.00
Subtotaal 47.00
21% NL BTW 9.87
Totaal 56.87
  • Kies je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, Wacht! Je bestelling is bijna compleet...

Ik heb een eenmalig aanbod voor jou. Alleen nu beschikbaar!

Webinar Kit - dé perfecte aanvulling op de Marketing Kit!

27.00
Wil jij een webinar geven om jouw online aanbod succesvol te lanceren? Hiervoor is de Webinar Kit een perfecte aanvulling op je huidige bestelling!

De kit bevat:
  • Webinar template voor Divi of Elementor en promoot je webinar op je eigen website!
  • 5 advertentie templates in Canva voor het promoten van je webinar op Facebook.
  • 30 presentatiesheets in Canva voor het maken van een mooie presentatie.
  • BONUS: Dé Checklist voor een succesvol webinar. Weet precies wat je moet behandelen in een webinar zodat de kijker aanhaakt op jouw verhaal!