Mijn favoriete agenda’s voor een georganiseerd 2015

favoriete agenda's voor een georganiseerd 2015

Ben jij ook zo van het organiseren en to-do lijstjes maken? Zoek jij ook nog een goede agenda voor 2015? Liefst met voldoende schrijfruimte, extra ruimte voor notities en óók nog mooi vormgegeven? Ik heb er een aantal op een rij gezet die jij misschien leuk vindt.

1. Whitney English Day Designer | +/- $50
Misschien wel de bekendste en meest gebruikte agenda in de blogwereld. Goed georganiseerde pagina’s met volop schrijfruimte voor je afspraken, to-do lijstjes en andere dingen die je graag wilt noteren. Er zitten ook speciale pagina’s in zoals onder andere jouw persoonlijke doelen voor dit jaar. Aan alles is gedacht! Men noemt dit ook wel de perfecte planner en als ik de foto’s zo bekijk, dan geloof ik dat best!

2. Emily Ley Simplified Planner | +/- $58
Deze agenda ontdekte ik begin 2014 en het hele jaar heb ik getwijfeld om hem aan te schaffen. De prijs (excl. verzendkosten) valt mij ongelooflijk tegen dat ik het niet gedaan heb. Daar heb ik wel een beetje spijt van want hij is zó mooi! En net zoals de Day Designer, voldoet de Simplified Planner ook volledig aan mijn eisen. Leuk vormgegeven, perfecte pagina’s voor je afspraken, andere leuke toevoegingen zoals o.a. een maandelijkse quote én leuke printables om je agenda te personaliseren! Hmm, misschien toch een keertje mijzelf verwennen en aanschaffen…?

3. Flow Agenda | €16,95
Toen ik de Flow agenda in de winkel zag liggen twijfelde ik of ik hem zou meenemen. De agenda is heel leuk vormgegeven met mooie illustraties. Je hebt stickers als een extraatje en geef nou toe, wie vind dat nou niet leuk? Voor iemand met een creatief beroep kan dit dé agenda zijn om te gebruiken omdat je er misschien inspiratie van krijgt. Voor mij net te weinig schrijfruimte (ik schrijf zo groot dat ik lijntjes wel fijn vind), maar misschien voor jou wel perfect?

4. Lilly Pulitzer 2014-2015 Agenda | $28
Ik kwam deze tegen tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe agenda en wat is hij leuk! Ik weet het, dat zeg ik toch nu toe over alle agenda’s, maar wordt je hier niet vrolijk van? Werkelijk iedere pagina lijkt wel een kunstwerk! Veel illustraties, kleurrijk, een mogelijkheid tot het maken van to-do lijstjes en je jaarlijkse horoscoop is toegevoegd. Als je van kleurrijk en illustraties houdt, dan is deze agenda voor jou!

5. Lief! Agenda | €12,95
Was het je al opgevallen dat ik van kleur en vrolijke designs hou? Deze agenda van Lief! is ook zo leuk vormgegeven! De inhoud is basic maar van de illustraties word je in ieder geval vrolijk.

6. Happinez Agenda 2015 | €16,95
Mooie, luxe agenda van Happinez. Volgens de site heeft de agenda een Chinese horoscoop, uitneembare inspiratiekaartjes en achterin een envelop voor visitekaartjes en dingetjes die je wilt bewaren. De binnenkant heeft leuke doodles maar voor de rest ziet het erg hetzelfde uit als iedere andere agenda. De voorkant is in ieder geval heel mooi!

Welke agenda spreekt jou aan? Of is jouw zoektocht naar een perfecte agenda al voorbij?

Geef een reactie

Één reactie

  1. Joyce says:

    De zwart-witte vind ik erg mooi! Helaas is ‘ie iets te prijzig voor mijn budget. Ik maak nu gebruik van een agenda waar je weer een nieuwe navulling in kan doen, dus ik denk dat ik dat dit jaar nog ga doen en volgend jaar weer een nieuwe.
    Ik ben benieuwd voor welke je uiteindelijk bent gegaan 🙂