Meet Pablo! Ontwerp binnen 30 seconden een mooie afbeelding voor je blog

afbeelding-pablo

Buffer, een website dat het mogelijk maakt om snel en makkelijk dingen te delen via social media, heeft ook een tool ontworpen genaamd Pablo waarbij je binnen 30 seconden een mooie afbeelding voor je blog maakt. Het is zo simpel, bespaard tijd en ziet er toch leuk uit!

Pablo

Zo ga je te werk:

 • Ga naar de website (je hoeft geen account te hebben)
 • Plaats de tekst die je wilt gebruiken in het vak
 • Kies een afbeelding van UnSplash of gebruik je eigen foto
 • Geef styling aan de afbeelding, speel met de tekst, kleur, lettertype, verplaats dingetjes – en je afbeelding is klaar!
 • Vergeet hem niet te downloaden!

Oke, het is niet een resultaat dat je kan vergelijken met jouw fancy-schmancy afbeelding dat in Photoshop is gemaakt, maar het is perfect voor het delen van quotes, blog post teasers, Facebook of Instagram afbeeldingen, etc. En het is zo gemaakt! Wat wil je nog meer 😉

pablo

Geef een reactie

4 reacties

 1. Hé, dit is wel erg handig als je even niet veel tijd hebt of dergelijke. bedankt voor het delen!

 2. Astrid says:

  Ik denk dat dit erg makkelijk is voor degene die geen photoshop hebben. Denk dat ik het zou gebruiken als ik geen computer in de buurt heb, bijvoorbeeld als ik op vakantie ga en toch een keer iets wil delen!

 3. Evelien says:

  Wat een leuke tip, ik kende dat nog helemaal niet! Erg leuk voor beginners of om gewoon snel iets moois in elkaar te flansen 🙂 Thanks for sharing ♥

 4. Daphne says:

  Goede tip! Dankje!