Over Mij

Ben jij altijd al op zoek geweest naar iemand die jouw wirwar van ideeën kan vertalen in een concrete visie, of een bondgenoot dat vloeiend is in de vele talen van web- en grafisch- design? Nou, dan ben je hier aan het juiste adres. Welkom!

Voortdurend worden overweldigd door lettertype en kleur opties, designs die het allemaal net niet zijn maar waarvoor je toch moet kiezen onder het mom van ‘er is niets beters’. Je merkt dat bezoekers snel wegklikken en niet meer terugkeren. Je huidige design complimenteert niet wat je met je website wilt bereiken – namelijk het laten uitblinken van jouw content of producten, verbinding maakt met je bezoekers en deze aantallen te laten groeien.

Design is not just what it looks like and feels like.
Design is how it works.

Steve Jobs

Ik help creatievelingen zoals jij, je (blog)dromen waar te maken. Ik schrijf artikelen die jou helpen om je blog te verbeteren, groeien en het bloggen zelf leuker te maken. Daarnaast maak ik gepersonaliseerde designs die perfect aansluiten bij jouw wensen. Mijn doel is om jouw online leven makkelijker te maken.

Zo kan jij je tijd besteden aan het bereiken van nieuwe klanten, meer resultaten boeken en je passie delen met de wereld.

Als je het mij vraagt? Jouw dromen zijn té groot om in een veel gebruikt template te proppen. Jij verdient een merk + website dat straalt. Een website waardoor je staat te popelen om hem te delen.
En ik ga je daarbij helpen.

De vrouw achter de schermen

Ik ben een eind twintiger die woont in het mooie Noord-Brabant. Als klein meisje kreeg ik een computer voor mijn verjaardag en al snel was ik helemaal in de ban van het world wide web. Het duurde dan ook niet lang voordat ik de webpage-builder van Geocities ontdekte en zo HTML begon te leren. Het maken van vele (simpele) websites, fansites en blogs volgde.

Ik vond het leuk om activiteiten te plannen en organiseren, cultuur te ontdekken en creatief bezig te zijn. Ik besloot dan ook om te kiezen voor een opleiding waar deze aspecten in terug kwamen. Nu heb ik een mooi papiertje op zak, namelijk een Bachelor of Arts in Vrijetijdsmanagement, en naast leuke herinneringen en een paar geweldige stages, waaronder bij Walt Disney World in Orlando, heb ik hier (nog) vrij weinig aan gehad. Helaas! Toen ik terugkwam uit het zonnige Orlando, besloot ik om mijn blog nieuw leven in te blazen om zo mijn creativiteit kwijt te kunnen en langzaamaan is daaruit een droom ontstaan. Namelijk dat van een freelance webdesigner.

Be so good they can’t ignore you.

Steve Martin

Al snel merkte ik dat de WordPress designs die beschikbaar waren, niet voldeden aan mijn eisen en begon ik mij steeds meer te ergeren aan hoe alles eruit zag. Ik waagde een poging om mijn eigen design te maken en dit ging tot mijn verbazing, vanwege mijn voorkennis, makkelijker dan dat ik dacht. Als ik nu terugkijk naar mijn vroegere designs kan ik mij wel kapot schamen, maar toch doe ik dat niet. Waarom? Ik ben blijven oefenen en ondanks alle fouten en witte schermen die ik tegenkwam, ben ik nooit gestopt met proberen. En nu? I kick ass at WordPress! Zo zie je maar, als je iets lang genoeg probeert leer je alle ins en outs kennen.

Nu ben ik naast mijn andere full-time baan dus freelance webdesigner. Ik werk gewoon thuis en bepaal wanneer, hoeveel en waaraan ik werk. Ideaal! Deliciae Design is maar een klein bedrijfje maar mijn droom heb ik waar kunnen maken. En het leuke is, jij kan dat ook! Begin vandaag nog met het investeren in je blog of website om zo meer bezoekers en inkomsten te genereren.


Heb je interesse in een samenwerking/advertorial/advertentie/winactie met mij? Stuur me dan gerust een emailtje via info@deliciae.org en dan kan ik kijken wat ik voor je kan betekenen.

Deliciae Design staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 64834379

Wat anderen zeggen over Deliciae Design

Ik vond het geweldig om met je samen te werken, ik denk dat ik mij geen betere webdesigner had kunnen wensen. Je wist precies in beeld om te zetten wat ik graag wilde, ook al wist ik zelf nog helemaal niet goed wàt ik nu precies wilde ? Ik heb tot nu toe alleen nog maar positieve reacties op de nieuwe layout gehad en dat is zo leuk! Want stiekem is het best wel spannend om zo’n groot en belangrijk project uit handen te geven, maar je hebt het echt supergoed gedaan. En het was ook wel lekker om zelf geen geklungel met ingewikkelde codes te hebben, en dat alles meteen mooi en professioneel werd gedaan. Heel erg bedankt en ik wens je héél veel succes met Deliciae Design, ik ga je in ieder geval aan iedereen aanraden! :)

- Iris • Ik Ben Iris Niet