Ik weet als geen ander hoe je een bedrijf opbouwt puur vanuit passie. Zo is immers Deliciae Design ook ontstaan. Als 10-jarig meisje raakte ik in de ban van het internet en bouwde ik mijn allereerste website. Vele trainingen & cursussen volgden en mijn passie groeide, maar toch koos ik voor een totaal andere richting tijdens mijn studie. Iets met zekerheid & toekomst, je kent het vast wel.

Door de jaren heen bleef het gevoel knagen. Ik zag overal websites gecreëerd worden waarvan ik dacht: ‘dit is niet uniek, wat zonde!’. Of ik zag websites die er prachtig uitzagen, maar niet geoptimaliseerd waren voor de doeleinde waar ze voor bedoeld waren. Of visa versa.

Hi, ik ben Naomi
IMG_0898

Vanuit passie ontstaan​

In 2016 besloot ik om dan ook officieel met mijn eigen bedrijf te beginnen. Mijn drive? Mijn grote passie die alles te maken heeft met branding & design en onder het motto: 

if you want the change, be the change.

Nu zoveel jaren later heb ik al meer dan 40 creatieve ondernemers mogen helpen om hun uniekheid te vinden, te omarmen en deze vast te leggen in een branding & design dat naadloos aansluit op hun business en de mensen die zij willen bereiken. Daarbij werk ik zelf vanuit het principe: ‘be different, be uniquely you’. Voor mij betekent het dat je geen standaard en one-size-fits-all websites aangeleverd krijgt. Je weet wel: degene die je direct herkent en waarbij je denkt: ‘heb ik die niet eerder gezien?’  

Naomi heeft ervoor gezorgd dat mijn hele online presence weer matcht met de persoon die ik ben.

Samenwerken met Naomi is iets dat ik iedere ondernemer kan aanraden. Naomi is ontzettend creatief, flexibel, professioneel, vriendelijk, luistert goed naar je wensen en altijd bereid om met je mee te denken en die extra stap voor jou te zetten. Hierdoor voel jij je direct begrepen en worden de resultaten niet alleen geweldig, maar ook hetgeen jij voor ogen hebt! Naomi heeft ervoor gezorgd dat mijn hele online presence weer matcht met de persoon die ik ben. Mijn positionering voor mijzelf en mijn business staat dankzij Naomi als een huis. En dat is echt een heerlijk gevoel!

Deisy Amelsbeek

Ieder design is uniek

jij bent dat immers ook.

Mijn designs kenmerken zich door de passie en de liefde die ik voel en ervaar voor branding & design.

Ieder design is uniek, omdat iedere klant ook uniek is. En dat vraagt om iedere keer een andere aanpak. In onze samenwerking vertaal ik jouw onderscheidend vermogen naar een boeiend merk. Zodat jij op deze manier jouw ideale klanten aan gaat trekken en jij vanuit een oprechte verbinding jouw diensten of producten gaat verkopen.

Daarbij is jouw merk is niet alleen ‘leuk’ of ‘mooi’, maar onvergetelijk EN winstgevend. Daar zorgt die technische nerd in mij wel voor. Snelle, geoptimaliseerde websites die technisch goed in elkaar steken – óók daar gaat mijn hart van kloppen. Ik weet namelijk dat een website die langzaam laad, niet alleen slechter scoort in Google maar ook nog eens slecht is voor het milieu! 

Het is tijd om te stoppen met proberen je merk op te bouwen op basis van wat voor iemand anders werkte of vanuit standaard templates.

Jouw merk moet laten zien wie jij bent en vóór jou werken omdat jouw bedrijf niet is zoals dat van iemand anders. Zo simpel is het.

paar feitjes

het begon met html

Ik bouwde dus mijn eerste website in puur HTML toen ik 10 jaar was (dat was in 1996). Internet bestond toen al wel maar de mogelijkheden waren vrij beperkt. Ik vond het enorm leuk om te doen en kijken naar wat er mogelijk was! Ik leerde al snel datzelfde jaar de vrij nieuwe programmeertaal PHP. 

ik houd van dieren

Ik ben opgegroeid met honden, vogels, konijnen, cavia’s, vissen, schildpadden… we hadden thuis altijd dieren om ons heen. Love it. Regelmatig pas ik op de hond van mijn ouders en ga lekker een eind wandelen zodat ik niet de hele dag achter de computer zit 😉 

een enorme twijfelkont...

Ik kan mijzelf echt gek maken wanneer ik een knoop moet doorhakken. Ik kan twijfelen over alles, iets helemaal uitpluizen, veel vragen stellen, reviews lezen, video’s kijken…. en zelfs dan kan ik nog geen beslissing maken. Moe word ik er van! Maar ik werk eraan!

reizen <3

Ik heb zowat heel mijn jeugd geroepen dat ik vanaf mijn 18e zou gaan emigreren naar Amerika. Dat is er niet van gekomen maar het kriebelt nog steeds om naar het buitenland te vertrekken. Ik houd enorm van reizen, de cultuur ontdekken &  mensen ontmoeten.