Project: Miss Renate

Vrolijk, kleurrijk en vrouwelijk. Dat wilde Renate graag voor haar nieuwe blogdesign nadat we begonnen met brainstormen eind 2014. Renate had wat twijfels om een volledig gepersonaliseerd design aan te schaffen. In het begin was ze nogal onzeker, maar na wat mailcontact en veel uitleg, inclusief het laten pinnen van inspiratie op Pinterest, nam dit al snel af en ik merkte dat ze steeds enthousiaster werd. Vol enthousiasme stuurde ze mij haar feedback en dat was voor mij enorm leuk om te lezen, zelfs als ik nog een hele lijst aan aanpassingen had, haha!

MissRenate003

Het logo is volledig in Illustrator gemaakt, dus als vector, en ideaal voor het laten drukken van visitekaartjes. Verder heb ik waterverf effecten toegepast om alles wat kleurrijker en vrolijker te maken. Dat wilde Renate graag en volgens mij is dat goed gelukt. Ik wil de laatste tijd wat meer grafische elementen verwerken in mijn designs dus dit project kwam goed van pas.

Ik vind het design heel leuk geworden. Ook al gebruiken we de kleur roze, het is niet een standaard design geworden wat je normaal op een blog ziet. En natuurlijk is alles weer responsive zodat ook op je mobiel dit mooie design te zien is. Neem ook een kijkje op de nieuwe site van Miss Renate. Wat vind jij ervan?

MissRenate-Full

Wil jij ook een uniek blogdesign?

Zoek jij ook een uniek en gepersonaliseerd WordPress design voor jouw blog? Wij werken samen aan een design dat jouw persoonlijkheid reflecteert en volledig past bij de content van jouw blog. Ik ben momenteel aan het inplannen voor eind maart en lijkt mij leuk om jouw project daaraan toe te voegen. Interesse? Neem dan contact op.

Geef een reactie