Project: Raisa Zwart | Fine Art Photography

raisa-zwart

Raisa nam een tijdje terug contact met mij op nadat ze het logo voor Marit Hilarius had gezien. Raisa is ook fotografe en zocht nog een nieuw logo wat zou passen bij haar mooie website. Het logo wil ze niet alleen voor haar website gebruiken, maar ook op visitekaartjes en in de toekomst voor op haar auto!! Hoe leuk is dat?!

Vol enthousiasme begon ik dan ook aan haar logo ontwerp wat in het begin een beetje lastig was omdat Raisa er nog niet helemaal over uit was wat ze precies wilde. Aan de hand van haar Pinterest board heb ik twee stijlen uitgezocht en van daaruit ben ik het logo uit gaan werken. De ene stijl is meer sierlijk, de andere stijl wat stoerder en neutraler.

RaisaZwartConcept

Bovenstaande logo’s zijn van twee concept rondes. Er zaten er nog een aantal bij maar dit waren een beetje de uitblinkers. Zoals je ziet zijn ze de logo’s erg divers, want welke stijl Raisa wilde was nog niet helemaal duidelijk. Jammer genoeg sprong er geen een logo echt uit voor haar. Ik ben toen helemaal opnieuw begonnen want ik geef eerlijk toe, vanwege de drukte op mijn ander werk, had ik weinig creatieve inspiratie om een mooi logo te ontwerpen. Alles wat ik probeerde vond ik uiteindelijk niet mooi. Daar baalde ik wel van! Gelukkig geef ik niet zo snel op en na een paar dagen dingen te proberen kwam ik al snel tot een nieuwe batch. Raisa gaf aan dat haar voorkeur toch ging voor een wat sierlijke stijl, ze vond namelijk de veer en de blaadjes wel echt leuk, dus dat heb ik in mijn achterhoofd gehouden.

Zie hier de resultaten van de concept logo’s uit ronde numero 3.

RaisaZwartConceptV2
Kan jij raden welk logo het is geworden?

Hieronder zie je welk logo het is geworden voor Raisa Zwart | Fine Art Photography. Inclusief twee watermerken, één in de kleuren van de website en één in het goud omdat Raisa dat graag wilde. Ik vind het logo echt heel mooi geworden en passend bij een fotografie website. Ondanks dat het in het begin niet zo lekker liep, zie je dat als je niet opgeeft, je toch uiteindelijk een goed resultaat kan afleveren. Wat vindt jij van het uiteindelijke logo?

RaisaZwartConceptV3

Wil jij ook een uniek logo of blogdesign?

Zoek jij ook een uniek en gepersonaliseerd WordPress design voor jouw blog? Of een mooi, passend logo bij jouw blog of bedrijf? Wij werken samen aan een design dat jouw persoonlijkheid reflecteert en volledig past bij de content van jouw blog of website. Ik ben momenteel aan het inplannen voor eind april en het lijkt mij leuk om jouw project daaraan toe te voegen. Interesse? Neem dan contact op.

Geef een reactie