Start hier

Heb jij grote dromen wat betreft bloggen?

Ben jij een beginnende blogger en weet je niet zo goed waar hoe je moet starten? Of zit je al een tijdje in het vak maar wordt je moe van alle obstakels die je tegenkomt en bereik je maar geen succes met je blog?

Zo ja, dan ben je op de juiste plaats.

Ik ben een blogger én webdesigner met een missie: namelijk om het bloggen en webdesign voor jou makkelijk te maken. Ik wil dat jij in staat bent om de verantwoordelijkheid te nemen over je site, dat je durft (technische) beslissingen te nemen en een website of blog te creeren waarmee je jouw dromen waar kan maken.

Als je klaar bent om deze stap te nemen, kijk dan rond bij onderstaande onderwerpen en word een expert in WordPress en bloggen.

Wat anderen zeggen over Deliciae Design

Ik vond het geweldig om met je samen te werken, ik denk dat ik mij geen betere webdesigner had kunnen wensen. Je wist precies in beeld om te zetten wat ik graag wilde, ook al wist ik zelf nog helemaal niet goed wàt ik nu precies wilde ? Ik heb tot nu toe alleen nog maar positieve reacties op de nieuwe layout gehad en dat is zo leuk! Want stiekem is het best wel spannend om zo’n groot en belangrijk project uit handen te geven, maar je hebt het echt supergoed gedaan. En het was ook wel lekker om zelf geen geklungel met ingewikkelde codes te hebben, en dat alles meteen mooi en professioneel werd gedaan. Heel erg bedankt en ik wens je héél veel succes met Deliciae Design, ik ga je in ieder geval aan iedereen aanraden! :)

- Iris • Ik Ben Iris Niet