Stationary Kit – Summer Edition van Studio Stationary

studio_stationary

Ik volg Studio Stationary al een tijdje op Twitter en toen er een tijdje terug geheimzinnige tweets voorbij kwamen over een Stationary Kit, werd ik een beetje nieuwsgierig (en hebberig, want I ♥ Stationary!). Ik heb getwijfeld of ik de gok moest te wagen want de inhoud was niet bekend gemaakt, maar uiteindelijk heb ik het toch in mijn winkelwagen gedaan en afgerekend. Afgelopen weekend viel er een knalroze doos in de brievenbus en maakte ik de doos samen met Kenji open want als er een pakje binnenkomt dan moet hij deze altijd eventjes goedkeuren (en dat heeft hij!) Kijk je mee naar wat er in de Stationary Kit – Summer Edition zit?

studio_stationary_kit1-min
Kijk die doos! Als alle pakjes nou tegenwoordig in van deze vrolijke dozen kwamen in plaats van die saaie bruine, dan wordt het nóg leuker om ze te ontvangen.

studio_stationary2_kit-min
De volledige inhoud! Vrolijke en zomerse kaarten, twee notitieboekjes, buttons en maskingtape. Word je hier niet vrolijk van?

studio_stationary3_kit-min

studio_stationary4_kit-min

studio_stationary5_kit-min
In het zakje zit nog een Pilot Vulpotlood in de kleur roze inclusief extra vullingen! Ik wist eerlijk gezegd niet eens dat die bestonden in andere kleurtjes dus dat was heel leuk om te zien, en hij tekent/schrijft ook nog eens erg fijn! Ik wil er meer! Alleen nog eventjes een verkooppunt hier in de buurt vinden want onze lokale Blz. heeft hem niet, helaas.

Wat zit er allemaal in de 17-delige stationery kit:

– 5 x postkaarten
– 1 x dubbelzijdige mini poster
– 2 x notitieblokjes
– 1 x vulpotlood met gum + refill (6 refills)
– 3 x button
– 5 x maskingtape small (10 meter per rol)

Echt hele leuke spulletjes zitten dus! Ik ben super blij dat ik de gok gewaagd heb. Het grote notitieblokje is al in gebruik, het is het perfect formaat voor mijn To-Do lijstjes. Hij ziet er zo vrolijk uit dat ik er naar blijf kijken en dat is goed want dan zie ik gelijk wat ik nog moet afvinken, haha. De buttons zal ik niet zo snel gebruiken maar misschien dat ik die weggeef, de maskingtape is altijd handig en zijn nog vrolijke kleurtjes ook, een aantal kaarten zijn al op de post en de Pilot Pen zit nu standaard bij mijn notitieblokje. Ja, ik vind deze kit heel erg geslaagd! Jij ook! Wil jij ook deze Zomerse Stationary Kit bestellen? Hij kost €19,95 inclusief verzenden en je kan hem hier bestellen.

Geef een reactie

2 reacties

  1. sammie says:

    Wat leuk zo’n roze doos! Erg leuke inhoud ook 🙂 Veel plezier ermee!