The Blog Friendship Booklet tag

blog-friendship-tag

Robin heeft mij onlangs getagd en omdat ik hem zo leuk vond heb ik hem ingevuld. Het gaat om de blog friendship booklet tag welke al een tijdje bestaat maar eerlijk gezegd heb ik hem nog niet eerder voorbij zien komen. Robin heeft zelf een eigen template gemaakt en eigenlijk vond ik dat wel een heel leuk idee, dus dat heb ik ook gedaan. Ik weet nog dat de vriendenboekjes vroeger heel vrolijk waren dus die stijl heb ik aangehouden. Mocht je deze niet mooi vinden dan kan je natuurlijk altijd de template van Robin of Zoë downloaden en gebruiken (en er zullen er vast nog wel een aantal zijn.)

Vrienden-Boekje-Web-01-01

Ik had helaas geen foto zo bij de hand (ik haat het maken van foto’s, sta liever achter de camera) dus heb maar een beertje erin geplaatst. Ik kijk precies hetzelfde uit mijn ogen dus de gelijkenis is er wel, haha!

Ik zou het leuk vinden als jij hem ook invult. Ik zal je niet taggen maar als je dit leest en je vult hem daarna in, laat dan even een comment achter zodat ik hem kan lezen. Vind ik leuk!

Wil je mijn template downloaden, dan kan dat natuurlijk. Ik heb zowel het PSD bestand (voor Photoshop) en een JPG bestand (overige grafische programma’s) beschikbaar dus je kan hem zo invullen. Als je mijn template gebruikt dan zou ik het ook heel leuk vinden als je een comment achterlaat zodat ik het kan lezen.

Veel plezier met het invullen!

Download:
PSD Bestand | JPG Bestand

Geef een reactie

5 reacties

 1. Wat een leuke tag. Super leuk zelfs.

 2. robin says:

  hij is leuuuk! en kijk je zoals een beertje?! haha ♡ en ik heb ook nooit foto’s bij de hand xD ik heb een profielfoto van bijna een jaar geleden en dat is mijn profielfoto voor alles

 3. Astrid says:

  Wat een leuk idee toch! Zag het laatst ook al op een andere blog voorbij komen, leer je iedereen toch weer een beetje beter kennen 🙂

 4. Wat leuk zo met zo’n template! Dat heb ik nog niet eerder gezien bij een tag. Ik vind het erg leuk.

 5. Lore says:

  Ooh! Wat een leuke TAG! 😀 Ik heb ‘m zelf ook ingevuld! 🙂