Website laten maken

Deliciae Design creëert prachtige & krachtige merken en websites die knallen. Zo kan je nieuwe klanten bereiken, meer klanten boeken en je passie delen met de wereld.

Als je het mij vraagt? Jouw dromen zijn té groot om in een overgebruikt template te proppen. Jij verdient een merk + website dat straalt. Één waar je trots op mag zijn en durft te delen.

En ik kan je daarbij helpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

WordPress website laten maken

Ik ben fan van WordPress. WordPress is een Content Management System (CMS), waarmee je alle inhoud op een website kunt beheren. Het biedt mij als websitebouwer een uitstekende basis voor het ontwikkelen van uiteenlopende websites. Doordat niet ieder onderdeel van een website vanaf de grond opgebouwd hoeft te worden, kost de ontwikkeling van een WordPress website relatief weinig tijd. En dat zie je terug in de gunstige prijzen.

Ik ontwerp WordPress websites volledig op maat zodat de stijl geheel aansluit bij jouw onderneming of blog. Een ander groot voordeel van een WordPress website is dat deze erg gemakkelijk te onderhouden is.. Voor het wijzigen van teksten en afbeeldingen, of het aanmaken van een nieuwsbericht hoef je dus niet iedere keer een beroep te doen op een webdesigner.

Website laten maken: het doel

Wist je dat bezoekers van jouw website beslissen of zij willen blijven en rondkijken binnen de eerste tien seconden? Tien! Dat is niet veel tijd om ze over te halen met jouw leuke persoonlijkheid. De kans bestaat dat ze de website al verlaten zijn voordat ze een idee hebben van wie je bent. Dat is precies de reden waarom een goed (blog)design zo belangrijk is.

De perfecte website ziet er niet alleen mooi uit, het is functioneel, responsief, intuïtief en gebruiksvriendelijk.

Ik wil je helpen met het creëren van een geweldig design dat jouw content of producten doet uitblinken, verbinding maakt met je bezoekers en deze aantallen te laten groeien. Je website is belangrijk, het creëert een blijvende indruk. Maar dat niet alleen – een goede website zorgt ervoor dat je gevonden wordt, dat bezoekers het juiste gevoel krijgen bij jouw bedrijf en dat zij uiteindelijk een klant van je worden.

Een website heeft dus altijd een doel. Dit doel kan bijvoorbeeld zijn “meer offerte-aanvragen krijgen” of “meer bezoekers mogen ontvangen”. Zodra het doel -of de doelen- boven tafel zijn, gaan we aan de slag met de invulling van de website. Hierbij wordt alles in het teken gezet van de beoogde doelstelling. Hoe ik dat doe?

Ik ga aan de slag als storyteller, als lid van jouw team en als vriend. Als we samenwerken zal ik je leren kennen en achterhalen wat jouw succesvol en uniek maakt. Je krijgt de steun van iemand die jou langs de zijlijnen aanmoedigt en samen met jou werkt aan een merk dat verkoopt.

Men heeft het idee dat het ontwerpen van een website snel en makkelijk gaat, net zoals het in elkaar zetten van een IKEA kastje. En wat is de kans dat het eruit komt te zien zoals jij in je gedachten had?

Vrij klein.

Dus, laten we eens praten over het proces.

  • Ik werk met een beperkt aantal klanten tegelijk zodat iedere klant mijn volledige aandacht krijgt, het gevoel heeft dat ik voor hem of haar klaar sta en hun aanmoedig om door te knallen. Elke aanvraag krijgt een gratis consult om te zien of we een goede match zijn en als alles goed klinkt, dan kan je een contract ondertekenen en een aanbetaling sturen. Er is de mogelijkheid om in termijnen te betalen.
  • We gaan samen aan de slag om jouw visie en details van het project en je blog of bedrijf op papier te krijgen. Met alleen een mooi design kom je niet heel ver zonder dat je weet wat je doelen zijn. Vervolgens werken we samen aan een merk dat straalt. Omdat jij dat verdient, maar jouw bedrijf of blog ook.

Je hoeft je niet meer druk te maken om ervoor te zorgen dat je design werkt. Wanneer je met mij werkt, ben ik niet alleen het gezicht in je inbox, ik ben je teamgenoot.

Beschikbaar vanaf augustus 2017

WordPress design

Een prachtig en functioneel gepersonaliseerde website ontwerpen om je producten en diensten te verkopen . Deze website zal worden gebouwd met behulp van WordPress wat betekent dat je in staat  bent om het gemakkelijk bij te houden – hooray!
Ik zal ook mijn aanbevolen plugins installeren om back-ups te maken en de site te beveiligen, evenals een paar plugins die ik persoonlijk erg fijn vind om de productiviteit en plezier in het runnen van een website te verhogen.

Naast de technische dingen, zullen we middels een uitgebreide vragenlijst achterhalen wat je wensen zijn om er voor te zorgen dat wij beiden op dezelfde pagina zitten. Na de start van het project, zullen we om de week bekijken wat er tot dan toe gedaan is en wat er verder nog moet gebeuren. Kortom, we werken samen als een team aan jouw prachtig nieuw webdesign.

Voor wie is dit pakket?

  • Je wilt een uniek design dat volledig aansluit bij jouw wensen.
  • Je waardeert kwaliteit en aandacht voor details.
  • Je wilt je onderscheiden van de massa.
  • Je bent een startende ondernemer of wilt gaan starten.

Wat zit er in het pakket?


WordPress webdesign inclusief prachtig logo
Een stijlvolle website die je dienst en merk weerspiegelt.
Een style guide zodat je een overzicht hebt van alle merk elementen.

Extra (template) pagina’s
Naast de standaard template pagina met zijbalk, ontvang je ook een pagina zonder zijbalk zodat je kan kiezen. Daarnaast ontvang je een archief pagina,  pagina, zoekpagina en categoriepagina.

Responsive design
Een matchend design voor de smartphone en tablet bezoekers.

Extra elementen
Favicon design + social media icons

Ondersteuning
2 weken gratis ondersteuning per email

Thema installatie + Set-up
De website zal volledig geïnstalleerd worden met de benodigde plugins.

Wat is de investering?


Pakket 1: WordPress design (€350)
Pakket 2: WordPress design met E-commerce integratie (€550)

Betaling in termijnen mogelijk.

Hoe lang gaat het ongeveer duren?


Website design duurt ongeveer 4 tot 6 weken, maar je kan een zogenaamde ‘rush fee’ betalen wil je het design eerder afronden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wat anderen zeggen over Deliciae Design

Ik ben heel erg blij met het design wat Naomi voor mij gemaakt heeft, alles is perfect naar wens. Ik kon wat ik in mijn hoofd had niet heel erg duidelijk uitleggen maar toch heeft ze precies weten te maken wat ik bedoelde. Ik vind het fijn dat ook al is alles al afgerond ze nog betrokken is en je altijd wat kan vragen aan haar. Ik heb al erg veel complimenten gekregen over mijn layout en ik ben heel erg blij met het mooie, unieke design.

- Robin • Kiss 'O Kill