Welkom op de nieuwe site van Deliciae.org

Deliciae Nieuwe Layout

Daar is ‘ie dan eindelijk, de nieuwe website van Deliciae Design. Het heeft een hele tijd geduurd maar er kwam natuurlijk weer van alles tussen. Positieve maar ook helaas een boel negatieve dingen, waarover ik het maar niet zal hebben. De positieve dingen waren vooral het ontwerpen van een nieuw design voor een aantal bloggers, namelijk voor Miss Maai, Minke Maria en Roos Tekent.

Daarnaast ben ik ook bezig met het ontwerpen van een aantal custom WordPress thema’s maar doordat ik de laatste tijd weer een hoop geleerd heb, wil ik deze weer gaan aanpassen zodat ze de nieuwste coderingen hebben. En alles wordt geconverteerd naar SASS wat zorgt voor meer ordening en ook een mogelijkheid voor mij om bijvoorbeeld snel en gemakkelijk diverse kleurencombinaties toe te voegen in één thema. Waardoor jij vervolgens snel en gemakkelijk een volledig ander thema kan kiezen en dat is voor mij heel belangrijk. Een thema dient functioneel en voor langdurig gebruik te zijn. Niemand wilt iets waar je na een maand al op uitgekeken ben, dus vandaar dat ik een aantal kleurencombinaties wil gaan maken zodat je hetzelfde thema kan gebruiken alleen met andere kleurtjes. Klinkt goed toch?

Momenteel stromen de aanvragen langzaam aan ook binnen dus dat is allemaal heel positief! Op zakelijk werkvlak gaat het dus allemaal prima. Duimen dat ik volgend jaar een heel klein eigen bedrijfje kan beginnen. *fingers crossed*

Oh en dan het belangrijkste misschien wel. Ik ga schrijven in het Nederlands. Het is even wennen, maar ik hoop dat het na een tijdje wel helemaal gewoon is geworden. Ook al heet de site nu Deliciae Design, ik zal nog wel persoonlijke items delen, reviews plaatsen, etc. Een echte lifestyle blog zullen we maar zeggen. Daarnaast komen er ook een hele hoop tips over webdesign en coderen (als je een vraag hebt, stel deze dan. Kan ik het behandelen in een volgend artikel!) Ik heb genoeg ideeën maar zoals altijd moet ik de tijd ervoor vinden. Ik heb namelijk nog gewoon een baan met veel wisselende diensten dus het plannen gaat niet altijd even denderend… maar ik heb een agenda gekocht en ben van plan deze nu een keer echt te gaan gebruiken. *fingers crossed*

Deliciae Nieuwe Layout

Mijn portfolio is nog niet helemaal af. Dit komt omdat mijn geliefde laptop niet helemaal naar behoren werkt en Photoshop niet vlekkeloos meer draait. Nou ja, laten we maar zeggen dat mijn laptop nog net niet crasht wanneer ik Photoshop open… Nog eventjes en dan koop ik een nieuwe en dan komen de andere screenshots van alle projecten er ook bij. Nog even geduld dus.

Daarnaast zijn veel pagina’s nog under construction. Ik werk hier momenteel aan maar er komt een hoop administratie van pas en ik wil dat natuurlijk allemaal netjes op een rijtje hebben.

Dat was het voor nu. Ik zou zeggen, kijk even rond en kom binnenkort weer eens een kijkje nemen als alles dan ook echt af is.

Geef een reactie