Welkom op de nieuwe versie van Deliciae Design

deliciaedesign

Daar is ‘ie dan eindelijk – de nieuwe versie van Deliciae Design.

Na maanden conceptversies gemaakt te hebben waarvan er meerdere in de prullenbak zijn beland, heb ik uiteindelijk gekozen voor dit design. Ik denk dat dit numero 4 of 5 is van alle designs die ik had gemaakt. Wat een werk zeg om iets voor jezelf te maken! Ik weet niet of ik dat nog een keertje wil doen hoor, hahaha! Voorlopig dit maar behouden!

Na het maken van de sites voor Fashiable en Nova Magazine begon ik een magazine-stijl toch wel erg leuk te vinden. Vooral als je dan doorklikt en gewoon weer een ‘normaal’ blog design zag. Leuk als de ideeën die klanten hebben, zorgen voor inspiratie voor je eigen website. Toch wilde ik het iets anders laten weergeven dus vandaar dat ik gekozen heb voor een stijl waarbij de foto’s wat uitsteken naast het kleine stukje tekst. Ik vind het leuk – jij ook?

Naast het design heb ik alle pagina’s ook even geupdate. Vooral mijn portfolio is flink aangepast want alles heeft nieuwe afbeeldingen gekregen, er is informatie toegevoegd en het ziet er allemaal wat netter en georganiseerder uit. Ik moet nog wel wat projecten en van alles nog de responsieve versies als afbeelding toevoegen, maar het grote gedeelte is af. Als ik alles zo op een rijtje zie dan heb ik toch heel wat leuke projecten mogen doen! Ben daar best wel trots op eigenlijk! 🙂

De Over Mij pagina is nog niet helemaal af. Ik moet nog een foto toevoegen maar jeetje, het uitkiezen van een foto is nog moeilijker dan het maken van een design, haha. Diensten pagina’s zijn ook nog niet helemaal af, ik twijfel namelijk nog of ik mijn prijzen online moet zetten. Niet omdat dit perse geheim is, maar ieder project is verschillend dus ik heb meer een vanaf prijs, in plaats van een standaard prijs… Dus ik twijfel nog. Wat denk jij? Doen of niet doen?

Ik heb weer helemaal zin om het bloggen op te pakken en Deliciae Design wat meer uit te breiden. De ideetjes zijn er al, alleen nog beter mijn tijd inplannen zodat ik er ook daadwerkelijk aan kan werken. Maar uiteindelijk zal het wel komen hoor! Ik moet natuurlijk wel aan mijn doelen voor 2015 houden, haha!

Ik zou zeggen, kijk gerust eventjes rond en ik ben heel benieuwd naar wat je van het nieuwe design vind!

Geef een reactie

6 reacties

  1. Kimberley says:

    Ik vind het nieuwe design heel mooi! De kleur bauw die je uitgekozen hebt, vind ik er onwijs mooi bij. Gisteren keek ik al even via mobiel en ook daar was het super!

  2. Sas says:

    Ik vind hem echt heel tof<3

  3. Mooi hoor! Complimenten aan jou hiervoor. En ik zelf zou het fijn vinden om een soort indicatie te hebben van de prijs. Ook per onderdeel van een blog (alleen nieuwe header, alleen wat aanpassingen, complete vernieuwing, etc.) zodat je voor jezelf kan inschatten “wil ik dat ja of nee”.