Win een logo ontwerp voor jouw blog!

win-logoDe laatste tijd ben ik druk bezig om mijn blog te promoten – ik schrijf minimaal 3 artikelen per week waarin ik tips geef met betrekking tot bloggen, webdesign en coderen – en dit gaat tot nu toe erg goed. Ik vind het enorm leuk om mijn kennis te delen en ik zie dat jullie dit ook waarderen.

Ik merk dat sinds een aantal weken mijn bezoekersaantallen verdubbeld zijn – juli had ten opzichte van juni 56% méér bezoekers – dus dit gaat heel goed! Onlangs bereikte ik dan ook de 100 volgers op Bloglovin (in één maand kreeg ik er meer dan 27 bij!) en vond dat dit dus wel eventjes gevierd mag worden. Ik ben echt enorm trots en wil iedereen bedanken voor het bezoeken en volgen van Deliciae Design, het lezen en reageren op mijn artikelen maar vooral vanwege de steun die ik de laatste tijd heb gekregen op onder andere Twitter. Dankjulliewel!

Om jullie echt goed te bedanken wil ik een nieuwe winactie organiseren waarbij je een volledig gepersonaliseerd logo design kan winnen.

 Aantal regels:

 • Je dient beschikbaar te zijn van maandag 17 augustus tot vrijdag 4 september. Ik wil in die periode het logo gaan ontwerpen en om dit proces goed te verlopen moet je snel kunnen reageren op mijn emailtjes.
 • Wanneer je de winnaar bent dan ontvang je van mij een vragenlijst die je zo snel mogelijk ingevuld terug stuurt. Aan de hand van deze vragenlijst kan ik een goed idee vormen wat jij precies zoekt. Het helpt dus als je vooraf ongeveer een idee hebt wat je mooi vindt en wat niet. Een moodboard aanmaken op Pinterest mag natuurlijk ook! Hoe meer informatie je deelt, hoe beter ik een beeld kan vormen.
 • Gedurende dit proces gelden mijn Algemene Voorwaarden en hier dien je akkoord mee te gaan.
 • Op zondag 16 augustus bepaal ik de winnaar aan de hand van een willekeurig nummer (ik gebruik hiervoor de random.org website) De eerste die een comment achterlaat is nummer 1, de tweede is nummer 2, enzovoort.  Met random.org trek ik een nummer en die persoon heeft dan gewonnen. Ik neem diezelfde dag contact op zodat we gelijk aan de slag kunnen!

 Wat moet ik doen om te winnen?

 1. Volg mij op Bloglovin.
 2. Tweet het bericht over de winactie.
 3. Laat een reactie achter met een kleine omschrijving van het logo dat jij zoekt. Je mag voorbeelden noemen en/of het beschrijven. Ik vind dit een belangrijk punt want zo krijg ik een beetje het idee van hoe de samenwerking zal gaan. Ik wil namelijk wel het idee krijgen dat je meedenkt aan het logo ontwerp. Dat bevordert namelijk onze samenwerking en dan kom ik tot de beste ontwerpen 😉
 4. That’s it! Valt best mee toch?

Je kan een kijkje nemen in mijn portfolio om te zien wat er allemaal mogelijk is – en dat is eigenlijk heel veel! Ik hoop dat je deze winactie leuk vindt en dat je dan ook meedoet! Ik heb er in ieder geval al zin in! 🙂

De winnaar is: Michelle! Gefeliciteerd! Je hebt inmiddels een mailtje van mij ontvangen. Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen! Ik had niet verwacht dat er zoveel reacties op zouden komen, dus dit vind ik wel erg leuk om te zien. Ik hoop natuurlijk wel dat jullie mij blijven volgen… 🙂

winnaar-winactie

35 reacties

 1. Saskia says:

  Hoihoi, mijn naam is Saskia en blog nu een klein jaartje. Ik ben nog steeds op zoek naar de juiste inhoud voor mijn blog, maar het is vooral een persoonlijk blog. Ik zou een eigen logo super vinden! Als je mijn blog leest kun je misschien een beel van mij vormen?? Ik laat me graag verrassen!!

 2. Lifesabout says:

  Jeetje wat een gaaf idee en wat leuk dat je dit doet! Ik heb nog niet echt een logo voor mijn website maar wil dat wel heel graag. Iets met ‘pluk de dag’ of mijn dochtertje die centraal staat (of een combi daarvan).

 3. Godelieve says:

  Wat fantastisch dat je dit doet!
  Ik volg je al een poosje via Bloglovin 😉
  Je designs spreken mij heel erg aan, ik vind ze prachtig!
  Mijn blog bestaat nu iets meer dan een maand en een logo heb ik nog niet.
  Wel weet ik wat ik graag zou willen. De naam van de website in een mooi schuin lettertype met iets van bloemetjes, liefst roosjes in de kleur van mijn blog. Hopelijk heb je voor nu voldoende info aan;)
  Ik zal je tweet meteen de ether in sturen en dit nog een aantal keren herhalen.

 4. Sas says:

  Wat tof dit zeg en gefeliciteerd met je verdubbeling van het aantal volgers, dik verdiend.. Ik zou graag een logo willen wat echt Sas is. Met boeken en thee. Ik vind het belangrijk dat het niet schreeuwerig en druk is maar past bij de rustige layouts die ik heb.

  • Sas says:

   (fijn dat reageren op je tel en dat hij hem al plaatst terwijl ik nog niet klaar was..) Maar te zien aan het logo die je maakte voor Iris komt het helemaal goed

 5. Simone says:

  Jaaaaa, wat leuk! Die volgers zijn verdiend. De artikelen zijn super nuttig en pinproof! Ik had laatst op Twitter al iets voorbij zien komen. Ik ben op dit moment ontzettend blij met mijn logo, maar ik was aan het denken om deze toch wat persoonlijker te maken. De kleurstijl vind ik in principe goed, want die kleuren zijn lekker fris en passen wel bij me. Ik was aan het denken om er misschien iets van een theekopje in te laten verwerken, omdat dat bij mijn naam past. Verder blog ik over reizen, eten, films, boeken en series en andere lifestyle onderwerpen. Ik denk dat het te druk wordt als ik al deze elementen zou terug zien in een logo, maar dat zou ik eerst voor me moeten zien. In ieder geval lijkt een theekopje en/of theezakje me al een gezellig begin. Dan past het in ieder geval beter bij de naam van mijn blog.

 6. Nele says:

  Dag – leuke actie.
  En nogmaals dank ook voor je fixzaterdagen.
  Ik zou graag een logo hebben waar een ‘kind’ in te zien valt en een ‘mama’.
  Liefst een zwierig type met een waaiend rokje.

 7. Astrid says:

  Wat ontzettend leuk en aardig idee! Ontzettend fijn dat de bezoekers momenteel verdubbelen. Daar kunnen wij nog wel wat van leren….
  Wij hebben zelf geen logo nodig, zijn nog steeds ontzettend blij met ons ontwerp. Veel plezier en succes met deze actie!

 8. Beaudine says:

  Wat een super leuk idee! Ik doe heel graag mee! Ik ben nu sinds maart begonnen en nog niet happy met mijn naam. Mijn site is een mix van bruin met turquoise/mint. ?Mijn naam wil ik dan ook graag in die kleuren, Ik vind watercolor ook heel gaaf en dan ook zeker in brush vorm voorbeeld: https://www.google.nl/search?q=watercolor+font&espv=2&biw=1600&bih=775&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CCAQsARqFQoTCMzOnYCUmscCFUSn2wod61cH0A#tbm=isch&q=watercolor+text&imgrc=FEiW9ER4MlD1lM%3A
  Verder zou ik het heel leuk vinden als er bijvoorbeeld veertjes omheen zitten o.i.d.

  Ik vind het onwijs leuk idee en ben heel benieuwd!
  Liefs, Beaudine

 9. Thessa says:

  Wat een leuke winactie en wat een leuke blog heb jij zeg! Je maakt prachtige dingen. En het zou me een eer zijn als jij een nog mooier logo voor Single and the City kan ontwerpen! #fingerscrossed

 10. Lena says:

  Oh, wauw, zoiets zou fantastisch zijn! Ik heb al enkele maanden een logo dat ik op een kwartiertje heb in elkaar geknutseld. Ik volg je dus op Bloglovin’ en heb het getweet. 🙂
  Ik zou dus een logo voor m’n blog willen. Dat mag vrij simpel zijn, gewoon de naam van m’n blog Mona Lena met langs de kant wat versiering. Ik dacht aan kleine bloemetjes in zo’n soort watercolor (als je begrijpt wat ik bedoel?) Ik zie niet zo graag grote headers, dus een logo in de breedte en niet in de hoogte zou geweldig zijn.
  En nu duimen maar 😉 Alles in je portfolio ziet er trouwens prachtig uit!

 11. Titia says:

  Wat een leuke actie! En die bezoekersaantallen zijn helemaal verdiend, je hebt een leuke blog waar ik al veel goede ideeën vandaan heb gehaald.
  Ik wil heel graag een licht en strak logo, maar ik hou tegelijkertijd ook erg van vrolijke kleuren. Ik ben erg benieuwd of je daar iets mee kan 😉

 12. Lilian says:

  Hi! wat een leuke actie! Ik zou graag een clean logo willen. Zwart-wit en dan mijn site en in grote letters “lilianstyling” Misschien qua opmaak iets van een kledinghanger, paspop etc. als het maar clean is! x

 13. Sammie says:

  Wat een super leuke winactie! Ik doe graag mee 🙂 ik volg je al een tijdje op bloglovin en ga het bericht zo tweeten 🙂 ik heb nu geen logo, nooit gehad en zou er dolgraag 1 willen. Het liefst iets kleins wat past bij mijn witte blog. Misschien iets met mijn bulldog er in en boeken, muziek nootje

 14. Maris says:

  Wat een originele winactie zeg! Gefeliciteerd met het behalen van 100 Bloglovin’ volgers! Ik bekijk regelmatig je portfolio omdat ik je werk echt heel goed en inspirerend vind! Zelf ben ik nog steeds op zoek naar een logo wat heel mooi past bij mijn nieuwe lay out die ik laatst heb gekocht. Dus ik doe heel graag mee met deze leuke winactie! Ik heb nu een heel simpele logo, maar eigenlijk zou ik zoiets als dit wel willen hebben: http://ohsolovelydemo.blogspot.com/. Een mooie versiering die tijdloos is voor op mijn blog en die ik niet snel zat ben. Of juist weer een heel mooi logo wat mijn blog precies omschrijft waar zij over gaat zoals dit bijvoorbeeld: http://saradavistemplate.blogspot.com. Ik denk dat ik het tweede voorbeeld wel wat praktischer vind omdat het dan echt omschrijft waar ik graag over schrijf. Ik laat mij graag verrassen! Uiteraard ben ik in die periode zeker beschikbaar en zou ik graag kans willen maken. Hiervoor heb ik jou geliked op Bloglovin’ en het bericht gesaved. Ook heb ik de tweet getweet met accountnaam @marisjie. Fingers crossed!
  liefs

 15. robin says:

  als eerste: je verdiend alle volgers, dat heb ik al vaker gezegd maar dat is zeker waar! <3 je maakt super mooie unieke designs en wat mij betreft mag je er nog 10000 bij haha~ ik volgde je al en heb het getweet voor je ^^; ik ben wel op vakantie van 16 tot 28 augustus maar ik heb 80% van de tijd wifi :3 plus je kent mij al dus je weet wel wat ik wel en niet leuk vind haha~ ik zou in ieder geval een simpel logo willen met iets van attack on titan of naruto erin verwerkt =) ik dacht ik waag mijn kans gewoon , ik gun dit iedereen want een mooi design (en dus logo) is een must voor je blog =D de layout die je toen voor kissokill gemaakt had vind ik nog steeds zo mooi <3 (die van likeadoll natuurlijk ook maar dat is niet echt online gekomen) oké ik hou nu op want ik heb nog nooit zo'n lange comment getyped :') goodluck everyone!!

 16. SoMama says:

  Allereerst wat een leuke blog heb je! Vandaag voor het eerst hier terecht gekomen en het is dus totaal geen straf om je te ‘moeten’ volgen op Bloglovin voor deze actie 😉

  Ik ben zelf net 1,5 maand aan het bloggen en hoop ooit ook zulke statistieken te behalen.

  Voor nu dus eerst hopelijk een mooier logo. Ben op zoek naar een strak stoer logo zonder al teveel frutsels! Toevallig vanaf 16 augustus terug van vakantie, dus precies op tijd!

 17. Linda says:

  Wat een leuke actie, op deze manier ontdekte ik ook gelijk je blog en ben ik begonnen met lezen. Vind het altijd interessant om te lezen wat anderen schrijven over bloggen en je blog ziet er erg aantrekkelijk uit dus dat beloofd veel goeds. Je op bloglovin volgen is dan ook een logische stap 😉

  Ik heb al een header voor mijn blog maar ben op zoek naar een vierkant logo die ik zou kunnen gebruiken in profielfoto’s, in de huisstijl, op visitekaartjes of als watermerk op de foto’s die ik publiceer op mijn blog. Of eventueel in de header. Waar ik naar op zoek ben vind ik stiekem eigenlijk best lastig. Bij voorkeur iets wat niet heel erg hip is, maar juist tijdloos. In de kleuren aqua / lichtroze. Het gaat om een mamablog met een zoon en dochter dus die kunnen er eventueel in terug komen. Gezien de naam Mamaliefde ben ik ook fan van hartjes die de liefde symboliseren. Verder hoeven er niet al teveel details in terug te komen maar ook niet heel strak en simplistisch. Hoop dat dit niet al te ingewikkeld klinkt 😉 Nu maar duimen draaien.

 18. Superleuke winactie, ik doe dan ook heel graag mee 🙂
  – Ik volg je op bloglovin
  – Ik heb je tweet geretweet (@fashionmdbrd)

  Mijn droomlogo:
  * Zachte kleurtjes (zachtblauw, lila, roze of zachtgroen)
  * In ieder geval moet er een vliegtuigje in voorkomen (in verband met mijn werk en travel gerelateerde onderwerpen op mijn blog)
  * Wellicht iets in de vorm van een wolkje
  * Knipoog naar fashion maar ik weet nog niet zo goed hoe…

  Liefs,

  Shalane
  http://www.thefashionmoodboard.com

 19. julia says:

  Wat ontzettend tof van je! Ik vind het design in de tweede foto echt heel erg mooi!
  Ik blog nu bijna een jaartje en ben begonnen met een simpele zelfgemaakte header, maar nu het wat serieuzer begint te worden wil ik een echt logo en wat is er dan beter dan professionele hulp!?
  Mijn blog is een afspiegeling van mij; ik blog over alles wat mij bezighoudt en het geeft een kijkje in mijn leven. Maar dus niet 1 onderwerp, waardoor ik mijn logo graag typisch wil hebben, een heel duidelijk herkenningspunt 🙂
  Ik wil ben dol op plantjes en kunst maar wil het wel clean houden (zelf daarbij iets ontwerpen voelt een beetje onmogelijk). Ik zit zelf in ieder geval te denken aan een design in de breedte waarin mijn blognaam centraal staat. Daarbij wil ik dus een mooie (typische)versiering die ik dan als icoontje kan gaan gebruiken. Ik hoop dat het niet al te vaag is zo en dat je daar wat mee kunt.
  Liefs!

 20. Sanne says:

  Ik ben sanne en blog nu al een paar maanden. Mijn blog gaat vooral over mijzelf, onze hond en de natuur. Ik ben al lang opzoek naar een geschikt logo en iemand die het wil maken voor mij. Ik vond je blogartikel via facebook. Mijn perfecte logo bestaat uit de kleur blauw, met honden pootjes ( dat verwijst naar mijn hondjes) en de natuur. Daarnaast mag zeker mijn hobby’s niet ontbreken fotograferen en kralen. Niet te fel maar eerder rustig en dat past bij mijn blog. Ik ben vooral nieuwsgierig naar wie er gaat winnen. Ik duim alvast.

 21. Marijke says:

  Ook ik waag graag een kans. Ik blog ni een jaartje op mmopvrijdag.wordpress.com maar ga binnenkort switchen van naam. Samen met mijn zus ga ik onder een andere naam verder.Dus dan komt een nieuw logo zeker van pas. De technische kant komt volledig in mijn handen te liggen en het logo dus ook. We hebben nog niets, geen kleuren enzo en daarbij ga ik denk het liefste uit van jouw ideeën van kleuren die goed bij ons idee passen. Verder wil ik het nu nog niet openbaar maken, dus dat maakt het extra spannend toch?
  Ik heb voor de snelheid dan ook mijn privé email en niet mijn blog email doorgegeven. En dan ni heel hard duimen. En ondertussen de rest van je blog lezen 😉

 22. Vivianne says:

  Wauw Naomi! Super gaaf!! Wat ben jij een getalenteerde meid. Ik ben echt onder de indruk van je portfolio en stiekem ook jaloers dat je zo goed kunt ontwerpen! Ik blog over mode en alles wat mij inspireert op http://www.lawofinspiration.blogspot.nl. Helaas staat mijn pagina erbij als een hopeloos grijs zwart gebeuren.. Ik zou zo graag het willen opleuken met een mooi logo! Binnenkort ga ik proberen om mijn blog wat stylisher te maken en een (nieuw) logo zou daarbij geweldig zijn! Ken je de blogster Queen of Jetlags? Die heeft een super gaaf logo! Het logo inspireerde mij enorm door het mooie letter gebruik en de combinatie van kleur. Ik ben zelf gek op banana leaves en de gatenplant (oftewel de monstera deliciosa – beetje zoals jouw blog naam! ;-)) en die zou ik dan ook graag in combinatie met iets van een “mode” twist in het logo willen verwerken. Heel veel ideeën en ik denk zeker dat wij goed kunnen samenwerken! Ik ben in ieder geval beschikbaar op de genoemde dagen en ik volg je op Twitter en Bloglovin’ en natuurlijk heb ik je tweet ook geretweet! Fingers crossed en succes met je blog in ieder geval!! Liefs Vivianne

 23. Wat een ontzettende leuke winactie! Succes allemaal! Mijn droomlogo ziet er als volgt uit: tekst in de kleuren zwart en (oud)roze, geschreven met dunne letters en het & teken. De B van blog en B van Beauty samen gebracht en dat alles in een soort van Wedding Swirl. Ben ik hiermee te veeleisend? XxX

 24. Lisa says:

  Tof idee zeg! Ik blog al een tijdje maar begin nu meer focus aan te brengen qua onderwerpen. Die focus zou ik graag wat meer willen embedden in huisstijl/look & feel en dus het logo!
  Qua uitstraling zou ik het logo graag zien als stads én classy. Pittig/stoer met een lievig, vrouwelijk randje.

  Hoe je dit creatief vertaalt zou ik graag aan jou over laten, Volgens mij werken designers dan het besten. Gezien jouw werk gaat dat helemaal goed komen.

 25. Astrid says:

  Volg je, heb je tweet (naar nog beter aangepast) getweet. En nu dus maar hopen dat je een logo voor mijn bijna af website gaat maken. Koraal rood, voor vrouwen, niet te lief mag best wel wat stoer, mooie letters en makkelijk als watermerk te plaatsen in foto’s.

 26. Sylvie says:

  Wat een supergaaf idee! Ik kwam hier via Twitter terecht dus volgens mij werkt je opzet nu al!

  Mocht ik winnen, dan zou ik voor C’est Sylvie voor een goed leesbaar logo gaan, met iets mintgroens erbij, bijvoorbeeld een hartje!

 27. Michelle says:

  Wat leuk dat je dit doet! Ik ken je nog niet zo heel lang (via Iris), maar vind wat ik tot nu heb gezien heel gaaf. Ook je website-tips e.d. zijn enorm welkom. Top!
  Ik heb mijn kopfoto/logo heel sullig in elkaar geflanst en ben er helemaal niet blij mee. Iedere keer als mijn bezoekersaantallen hoog zijn (voor mijn doen) denk ik: “oooh dit kan echt niet meer zo!”. Afgelopen week ben ik wat gaan tekenen e.d., maar ik mis de programma’s en kennis om dit te vertalen naar een nieuw logo/kopfoto. Ik heb dus zeker al een idee! Ik ben gek op egeltjes en eekhoorns en ben in mijn tekeningetjes aan de slag gegaan met het silhouet van een eekhoorntje. Geen eis, wel heel leuk. Verder houd ik van strakke vormen, zoals driehoeken, maar ook ben ik gek op natuur-achtige kleuren en vormen.
  Ik ben dus achter de schermen al bezig met het veranderen van de lay-out van mijn blog en het zou fantastisch zijn om dit te combineren met een prachtig nieuw logo van jou!

  • Gefeliciteerd Michelle! Jij bent de winnaar van deze winactie! Je ontvangt zo een mailtje met de vragenlijst. 🙂

 28. Evelien says:

  Wat supertof dat je dit doet, ik ben al zo lang ‘fan’ van je werk, ik kan dit niet aan me voorbij laten gaan! Ik waag héél graag een kans. Ik volg je op Bloglovin en de tweet staat hier: https://twitter.com/OhFashionNL/status/631567903658258432.

  Ik heb al zeker een idee voor een logo! Ik wil hem girly, roze, en met een lipstick of ander make-up product erbij. De letters mogen lekker ‘bubbly’ zijn, misschien met een mooie schaduw erin. Ik moet zeggen dat ik de style van die van Pink Sensation erg tof vind, dus iets in die richting zou ik ontzettend graag willen! ♥ ^_^

 29. Judith says:

  Op het nippertje (denk ik?) doe ik nog graag even mee.
  Ik blog vooral over nagellak maar post ook graag af en toe iets over auto’s. Daarom wil ik niet het typische girlygirl logo, maar een stoer, strak logo dat eventuele mannelijke bezoekers niet afschrikt.
  Mijn blog heeft een tijd stil gelegen, maar ik ben al druk aan het lakken en binnenkort pak ik het weer op. Mijn zelf in elkaar geflanste ding ben ik wel een beetje zat ;-).

 30. alexa says:

  Hey! Ik kwam je blog pas net tegen maar deze win actie is zo ontzettend origineel en leuk. Ik wil graag een wat strakker logo voor mijn blog maar wel met 2 juni (datum) er goed en leuk in verwerkt. Ik heb nu een leuke header maar ben benieuwd wat er nog meer mee kan gebeuren. Trouwens gefeliciteerd met je 100 volgers al zijn het er inmiddels alweer 138! Dat gaat lekker snel. Mocht ik niet winnen dan weet ik je altijd te vinden als ik een nieuwe header of iets anders nodig heb!

 31. Annelies says:

  Hey Naomi! Wat een leuke winactie, en vooral érg origineel waar eigenlijk iedereen wel iets aan heeft. Ik zou het super vinden om een nieuw logo te hebben voor mijn blog. Voor het ontwerp van mijn logo zou ik eerst nog eens héél goed moeten nadenken. Ik weet wel dat het alleszins een romantisch thema moet hebben met pastel kleuren zodat het volledig bij mijn blog past. Bedankt voor de leuke winactie en veel succes iedereen! X Annelies

 32. Cassandra says:

  Dit vind ik nou echt een originele winactie en ik doe er graag aan mee. Voor mijn logo ben ik op zoek naar een bepaalde vrouwelijke uitstraling. Ik heb namelijk een personal lifestyle & mamablog waarbij ik o.a. onderwerpen behandel als vroeggeboorte, (kids)fashion en beauty.

  Het logo wat ik nu gebruik heb ik zelf gemaakt doormiddel van picmonkey, maar nu mijn blog steeds meer groeit vind ik een professioneel logo wel erg belangrijk. De lay-out van mijn blog is al op maat gemaakt door een pro en het zou fijn zijn als ook mijn logo door een pro wordt gemaakt.

  Naast dat het vrouwelijkheid moet laten zien, moet het rust uitstralen. De kleur mint die in mijn lay-out te zien is, wil ik ook graag laten terug komen in het logo, samen met een mooie tiara of kroon. Vrouwelijk, klassiek, elegant en modern zijn denk ik wel de beste woorden om als aanwijzing te geven voor het ontwerp.

  Ik ben heel erg benieuwd of je er iets mee kunt.

 33. Anne says:

  Ik heb een tijdje nagedacht over het logo dat ik zou willen. Ten eerste zou ik natuurlijk graag een logo hebben dat past bij mijn (WordPress)thema, wat helemaal geweldig zou zijn is bijvoorbeeld een logo waarvan ik (achtergrond o.i.d. )kleuren (eventueel) aan kan passen. Ik denk aan een logo met natuurlijk mijn blognaam: ‘leukheid’ daarbij zou ik het onwijs gaaf vinden als daarbij leuke tekeningetjes of pictogrammen zouden staan die een aantal van de dingen die ik leuk vind weergeven (lezen, winkelen, rommelmartken, kringloopwinkels, creativiteit, haken, tekenen, juf). Ik geef nu heel veel opties maar ik zou het logo ook een beetje (voor zover mogelijk met betrekking tot mijn wensen) rustig kan blijven (ik denk dan aan zwarte basis met 1 kleur). Dit zijn mijn ideeën voor nu, haha!

Comments are closed.