Zaterdag 20 Juni – Fix-It Saturday

fititsaturday-deliciaeDeze zaterdag is het zover, de eerste editie van Fix-It Saturday. De dag dat ik alle vragen omtrent bloggen, blogdesign, grafisch design etc. beantwoord. Wil je advies over bepaalde lettertypes, kleuren of tips hoe je jouw website kan verbeteren? Of wil je mijn kijk op jouw design? Ik geef zaterdag gratis blogadvies en help eventuele problemen met jouw design op te lossen.

Zo werkt het…

Laat een reactie achter met de link van jouw website en het probleem waar je tegenaan loopt en ik geef jou een tip om dat probleem te verhelpen. Ik doe mijn best om iedereen een andere tip te geven zodat je ook wat heb aan de andere tips die voorbij komen. Vragen die een uitgebreid antwoord nodig hebben, worden verwerkt tot een blogartikel.

 Tot zaterdag!

Geef een reactie

2 reacties

  1. Leonie says:

    Handig! Ik zou het wel tof vinden om je mening te horen over mijn huidige theme en wat er nog eventueel aan verbeterd zou kunnen worden. Ook werk ik met een plugin genaamd ‘elio External Featured Image’. die ervoor zorgt dat ik met externe urls toch afbeeldingen als featured images in kan stellen. Alleen moet ik daarvan handmatig de css instellingen aanpassen/toevoegen om de images responsive te krijgen en dat is me tot dusverre nog niet gelukt. Kun jij me daarbij helpen? 🙂 Er staat nu een fixed height en width maar die werkt dus mobiel niet én ik kan daardoor geen verticale (portret) foto’s meer toevoegen als featured images.

    Ik heb nog wel meer vragen maar die zijn voor een volgende keer 😉

    • Hoi Leonie! Leuk dat je reageert, maar misschien had je het over het hoofd gezien of was het artikel niet heel duidelijk… de Fix-it Saturday is deze zaterdag pas. Ik wilde een aankondiging plaatsen zodat iedereen een beetje op de hoogte was. Je stelt hele goede vragen en ik wil deze zeker beantwoorden dus als je zaterdag vanaf 9.00 uur terug wilt komen – graag!!!